Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

KeepGuard KG891 4G 16MP HD MMS/GPRS/SMS

Nu vaknar allt till liv ute i våra marker så passa på att köpa dig vår storsäljare, marknadens absolut mest prisvärda kamera med bilder i toppklass dag & natt! Svensk manual, enkel uppstart och två års garanti! Vi har hela KeepGuard’s sortiment med många godbitar!


Galen vårstädning på våra mycket populära, superlätta och varma skor! Perfekta för jakt, fiske och friluftsliv!

Angler -30C

Nu 300 kr (ord pris:662 kr)

Läs mer

Montana -30C

Nu 300 kr (ord pris 611 kr)

Läs mer


Z-aim UnlimitedX 100mw - Laserdesignator

Nu när det blir 100 % lagligt att från 15/5-2109 använda alla former av belysning och nattsikten vid jakt efter vildsvin drar vi till med lite extra bra pris! Ställbart ljusbredd- hela 26m @ 100m, lång räckvidd ut till 300 m! Laserljuset skrämmer sällan, kräver ingen inskjutning utan används med ditt vanliga sikte. Omtyckt för vakjakt, fältjakt och av eftersöksjägare!

Nu endast 3195 kr komplett kit (Ord pris 4995 kr)


Pard NV008 Natt & Dagsikte Digitalt/Video/Foto

Perfekt nattsikte nu när nya lagen som tillåter nattsikten för all vildsvinsjakt träder i kraft den 15/5-2019.

Pard NV008 digitalt dag & nattsikte representerar på ett bra sätt utvecklingen av sikten för jakt både dag och natt! Den digitala fotbehandlingstekniken ger dig som jägare helt nya möjligheter! Natten är inte längre alls ett hinder för att se bra för säkert skytte! Utöver det så får du en rad fördelar så som möjlighet till att filma och fota under din jakt precis hur du vill! Bara tryck på videoknappen så får du fin film med dig hem, eller om du vill kan du skicka med WI-FI direkt över till din telefon och dela det direkt!

7395 kr


Åtelbelysning Mobilstyrd med APP

Tänd & släck eller ändra inställning på 100 mils avstånd om du så vill! Mer kontroll och bättre funktion än så här får man inte i en åtelbelysning! Med en bra upplyst åtel får du bättre jakt och tillförlitligt skytte! En proffsmodell för dig som vill ha ett helt underhållsfritt system med hög prestanda - som du alltid kan styra in i minsta detalj!

Belysningen är solcellsladdad och fjärrstyrs med gratis app via telefon! Oavsett var du själv är kan du kontrollera hur mycket ström belysning har, ställa in vilken program den använder,  hur/när den är tänd etc. Den har allt, skymningsrelä, avancerad mikrovågssensor, timer, solcell, 15.5AH inbyggt litiumbatteri med mera.


Z-AIM ATV-multiklipp 803CC 25 hk (Ink frakt)

Köp din innan de tar slut!!!

Z-aim ATV Horisontell Multi Klipp är marknadens kraftfullaste ATV-klippare som klarar det tuffaste jobben ingen annan klarar! Klipp lätt och snabbt utvuxen åker, höga tuvor, täta buskage, mindre träd upp till 60 mm. Oavsett vad du vill klippa är detta rätt maskin, starkare och mångsidigare än alla andra ATV-klippare på Svenska marknaden! Extremt tåligt utförande som drivs av en urstark 803 cc 25 hk fyrtaktsmotor, extra kraftig rotorkonstruktion med Pro-Tek Air Lift knivar, ställbar klipphöjd från 2,5 cm till hela 35 cm, klippbredd 116 cm.


Åtelbelysning Kit

LED-lampa-skymningsrelä-solcell-fjärrkontroll

Perfekt belysning som täcker ett stort område med sitt breda flodljus! Sköter sig helt automatiskt, tänder på kvällen i skymningen. Med rejäl effektiv solcell och 8.2 Ah inbyggt batteri har den nu under mars i Norrland fortfarande lyst med full styrka efter ett på natten när man inte orkat att hålla koll längre!

Nu 899 kr (Ord 1295 kr)


Mono Kristallin Solcellspanel 10W KLASS A

Ladda 12 V batterier till foderspridare, åtelbelysningar, el-motorn på fiskebåten etc. En perfekt storlek för otroligt mkt du vill ladda!

Pris 369 kr


Garmin Alpha 50 + T5 Nordic

Superpris 4999 kr (ord 7995 kr)

Begränsat antal! Med snabbare platsuppdateringar på 2,5 sekunder och kapacitet att följa upp till 20 hundar är Alpha 50 den nya generationens handenhet för hundspårning med skallavkänning. Handenheten Alpha 50 är intuitiv, enkel att använda och har en klar 2,6-tums färgskärm, ett batteri med intern laddning (tillval), geoområden och jaktinformationsdata som hjälper till att analysera hundens spårningsvanor på fältet så att du lär dig att träna mer effektivt. Alpha 50 kan användas tillsammans med andra Alpha 50- och Alpha 100-enheter för samtidig spårning av hundhalsband.


Teleskopantenn Z-aim

Böjbar 14-63 cm

Vår storsäljare bland alla antenner vi säljer till Garmin hundpejl! Hög kvalitet och funktionalitet till ett vettigt pris! Finns även som 120 cm variant!

Pris 249 kr (ord pris 289 kr)


Världens bästa vapenrem - Z-aim Pro Stalker!

319 kr (ord pris 395 kr)

Vapenrem Z-aim Pro Stalker har för tusentals jägare satt en ny standard på hur en rem skall vara konstruerad för maximal komfort, funktion och snabbhet. Med en innovativ och mycket genomtänkt konstruktion skapar den en rad fördelar jämfört mot traditionella vapenremmar av typen enkel och dubbelrem. Pro Stalker är en av det viktigaste detaljerna av många jägares jaktutrustning. Idag är Z-aim Pro Stalker det första och enda valet för många jägare som ställer väldigt höga krav på hur vapnet bärs och hur snabbt vapnet kan tas ned och vara redo.


10-pack Z-aim 12" självmarkerande, självhäftande måltavlor

Endast 139 kr

Denna produkt blev snabbt en tydlig favorit- en centimeter mellan ringarna och mycket ”lätta” att sikta bra på!


Z-aim Vacuumplast

Högsta kvalitet till lägsta pris!

Kokbara, starka och giftfria färdiga påsar och rullar. Ger hög utsugningsförmåga. Får högsta betyg!


Presentkort

Passa på att göra någon glad!

Köp ett presentkort värt 1000 kr för 900 kr!


Välkommen!

Besök oss i vår butik på 
Björnstigen 2 i Lycksele
eller på webben

www.z-aim.com

Tel 0950-135 00

Följ oss på Facebook, Instagram och Youtube

Vi reserverar oss för eventuella felskrivningar

facebookinstagramyoutube

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.