NYHETSBREV FRÅN VÄRMLANDSTEATERN |VI SKAPAR TILLSAMMANS

Teaterskolans examensuppspel

Med premiär den 8 maj, sätter teaterskolan på Värmlandsteatern upp Göran Tunströms Juloratoriet i regi av Helge Modén.
Under fyra terminer har ensemblen svetsats samman och lärt sig om teaterns mysterier. Nu är det äntligen dags för examensuppspel.

Vi får följa familjen Nordenssons olika livsöden under tre generationer och bjuds på ett sprudlande fyrverkeri av kärlek, död, längtan och galenskap i en härlig berättelse som spänner mellan Sunne och Nya Zeeland.
Spelas på Tempelriddaren 8 - 18 maj.

Aktuellt

Redan extraföreställningar för Söderkåkar

Söderkåkar har premiär 9 juni och biljetterna har funnits till försäljning en tid. Eftersom det är hårt tryck, har vi redan nu lagt in ett par extraföreställningar. Men det är klokt att boka snabbt!
Många satt bänkade när folklustspelet blev TV-version på 70-talet och Monica Zetterlunds ”Karlar, dä ä mitt liv dä se” ekar än.
Vår handling är förlagd till Karlstad och Söderkåkarna har blivit kvarteret Almen. Det är tiden då folkhemmet formas, jämställdhet var inget man pratade om och klassamhället var självklart. En del kärlek också.
Vi ses i försommarvarma juni!
Boka biljett

Ge mor ett år av teater

26 maj är det morsdag! Känner du att du vill ge henne något extra men vet inte vad? Hos oss kan du köpa säsongsbiljetter som gäller för alla våra produktioner under ett helt år.
Biljetten är personlig och ger innehavaren rätt till: en gratisbiljett samt fem rabatterade biljetter (20%) per produktion av Värmlandsteatern, kaffe och kaka i pausen mot uppvisande av kort (då vi har servering).
Läs mer

Föreningen

Vi skapar tillsammans

Här har vi flera hundra medlemmar i alla åldrar som, när arbetsdagen är slut, engagerar sig i teatern. Ett brinnande fritidsintresse möter proffessionella aktörer och tillsammans skapar vi det ni ser på scen år efter år. 
Vare sig det handlar om att utveckla idéer, vilja påverka, agera, författa, övningsproducera, kommunicera, sy, tillverka, baka eller designa så finns det plats att utöva och utveckla sitt intresse.
Framöver kommer ni få träffa några medlemmar här i nyhetsbrevet och få veta hur de hamnade här och vad de gör!
Välkommen du också!

Följ oss i sociala medier

facebookinstagramyoutube

Värmlandsteatern, Pihlgrensgatan 3, 652 25 Karlstad, info@varmlandsteatern.se, 054-152889

Du får detta nyhetsbrev då du startat en prenumeration av det eller att vi tror att det är av intresse för dig eller den förening/organisation du representerar. Du kan när som helst Avsluta prenumerationen 
Har du problem att se innehållet? Testa då vår Webbversion