Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

DETTA HÄNDER I SPACE - APRIL 2019


SKYPE-möten för bästa matchning

Våra kollegor från organisationen Tempo Libero

Redan första veckan satte vi igång med att skriva personliga brev till organisationen Tempo Libero i Brescia. Nu har vi haft SKYPE-möten för att organisationen ska kunna göra en så bra matchning mellan SPACE-deltagare och praktikplatserna som möjligt. Att få prata med våra kollegor i Italien gör att det nu känns ännu mer på riktigt. 


Jobb eller studier - det är frågan?

Fristad - Friskvård och espresso i en fin kombination

Senaste veckan har vi lagt stort fokus på att ställa in kompassen på det steg var och en vill ta när vi kommer hem från Italien. Är det jobb eller studier och hur kan vi bryta ner det abstrakta till konkret handling? Till vår hjälp har vi bland annat använt oss av ACT:s livskompass för att identifiera vad som är viktigt i livet. Vi har också tillsammans utforskat olika studieformer och jobbmöjligheter i Sjuhärad. 

Vill du veta mer om ACT - Acceptance and commitment training? >> https://livskompass.se/


Reflektion inåt och utåt

Reflektion är en av SPACE metoder. Varje vecka reflekterar var och en över sina egna och gruppens utmaningar och framsteg. Den senaste veckan har vi även ruskat liv i bloggen. Genom bloggen vill vi reflektera över våra inre och yttre resor och berätta om vad som händer i SPACE. 

Till bloggen >>


Berättelser från Italien och info om ny gruppstart

Den 12 juni berättar vårens SPACE-deltagare om erfarenheter från Italiens praktikresa. Vi kommer också att ge information om höstens gruppstart.

PLATS: Framsteget, Jobb Borås, Kärrgatan 4, (Konferensrummet).

TID: 12 juni kl. 13:30-15:30

Träffen vänder sig till alla som är nyfikna och intresserade. Möjlighet att göra intresseanmälan till SPACE kommer att finnas.

SAVE THE DATE! Inbjudan till berörda aktörer kommer att skickas ut inom kort. 


facebookhomepage

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.

Sent with Get a Newsletter