Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Företagare i Norrköping! Du är viktig för oss. Det är också därför du får det här nyhetsbrevet. Syftet är att kontinuerligt upplysa dig om vad som händer i Norrköping som berör dig som företagare – och vad vi i kommunen gör för att skapa förutsättningar för ett bra företagsklimat.

En flygande start på året!

Inför det här året gav jag ett nyårslöfte till företagarna i Norrköping. Jag lovade att jag och mina medarbetare på näringslivsavdelningen ska stötta er.

Vi vill underlätta i de nödvändiga kontakterna med kommunen, arbeta för en bättre service och tillmötesgående gentemot Norrköpings små och stora företag. Och det är precis vad vi kommer fokusera på under 2019.

Året har fått en flygande start och vi har redan fått ta del av spännande nyheter:

  • Rusta expanderar- igen! Rusta fortsätter att expandera sitt centrallager i Norrköping och expansionen väntas bland annat skapa ett flertal nya arbetstillfällen. I mars presenterades planerna under en pressträff på Rustas lager utanför Norrköping och de ger onekligen en positiv framtidsbild.
  • Future Summit tillbaka till Norrköping. I september är det dags igen; då kommer Future Summit tillbaka till Norrköping. Bland talarna finner vi så här långt representanter från Twitter, Microsoft och Ericsson. Läs mer om Future Summit här
  • Business Arena Norrköping- lyckad premiär! Torsdagen 21 mars genomfördes premiären av Business Arena Norrköping på Louis De Geer Konsert & Kongress. Drygt 260 deltagare fick ta del av framtidsplaner och visioner inom fastighet- och samhällsbyggnad. Dagen leddes av moderatorerna Amelia Adamo och Johar Bendjelloul.
  • Google Digitalakademin till Norrköping- 16-18 april landar Googles buss i Norrköping och Gamla torget med möjlighet till kostnadsfri utbildning inom digital marknadsföring och onlinesäkerhet. Läs mer om hur Du anmäler dig till utbildningarna här

Du vet väl också att du kan läsa våra tidigare nyhetsbrev på webben

Nästa nummer av Norrköping Växer kommer ut 7 juni. Du hittar tidigare nummer av Norrköping Växer och våra senaste nyhetbrev här

Bild: Norrköpings kommun gästade Rustas huvudkontor i mars.


Jag har för avsikt att införliva mitt löfte inför det här året. Näringslivsavdelningen ska vara lyhörda för företagarnas önskemål och fungera som en länk mellan det privata och det offentliga.

Vi skickade nyligen ut en enkät med frågor om näringslivsklimatet i Norrköping. Vi är väldigt tacksamma om du vill svara på frågorna.

Tveka inte att kontakta oss om du har frågor eller synpunkter på naringsliv@norrkoping.se

Väl mött under året!

Med vänlig hälsning
Pontus Lindblom
Näringslivsdirektör


Du får detta nyhetsbrev eftersom du finns i Näringslivsavdelningens kontaktlista. Vill du inte längre motta det avanmäler du dig här nedanför.


Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.