Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Företagare i Norrköping! Du är viktig för oss. Det är också därför du får det här nyhetsbrevet. Syftet är att kontinuerligt upplysa dig om vad som händer i Norrköping som berör dig som företagare – och vad vi i kommunen gör för att skapa förutsättningar för ett bra företagsklimat.

2019 ligger framför oss

Inför 2019 gav jag ett nyårslöfte till företagarna i Norrköping. Jag lovade att jag och mina medarbetare på näringslivsavdelningen ska stötta er.

Vi vill underlätta i de nödvändiga kontakterna med kommunen, arbeta för en bättre service och tillmötesgående gentemot Norrköpings små och stora företag. 

Och att göra just detta är vad vi kommer fokusera på under det år som ligger framför oss. Och vilken vår och sommar det kommer bli!

  • Business Arena äger rum på Louis De Geer den 21 mars och det är Nordens ledande mötesplats för aktörer på ledande befattning i fastighets- och samhällsbyggnadssektorn. Evenemanget är en möjlighet för kommuner att på ett fördjupat sätt beskriva stadsbyggnadsprojekt, berätta om pågående satsningar och möta intressenter på plats. Du kan anmäla dig här
  • 1 juni går riksfinalen i Livekarusellen av stapeln i Värmekyrkan. Plantskolan för unga kreativa har varit start för t.ex Lars Winnerbäck. Vi håller tummarna att en Norrköpingsförmåga representerar Östergötland!
  • O-ringen gästar vår stad med 25 000 glada orienterare under v.30. Vill du veta hur du kan bli delaktig som företag under orienterungsfesten? Kontakta vår citysamordnare Irene Warmer på 011-15 15 29.

Det är glädjande att se hur vår stad utvecklas och växer i rätt riktning.

Ytterligare ett tecken på det är de siffror som nyligen presenterades från Arbetsförmedlingen; Norrköping hade den lägsta arbetslösheten en decembermånad sedan år 2008. Det  är mycket glädjande och vi kommer från kommunens sida fortsätta arbeta för att behålla den positiva utvecklingen.

Och med dessa uppgifter som inger hopp om vad som komma skall välkomnar jag ett nytt år fullt av möjligheter.

Med vänlig hälsning
Pontus Lindblom
Näringslivsdirektör


Du får detta nyhetsbrev eftersom du finns i Näringslivsavdelningens kontaktlista. Vill du inte längre motta det avanmäler du dig här nedanför.


Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.