Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

DETTA HÄNDER I SPACE - MARS 2019


SPACE bygger teamet tillsammans

Vårens SPACE-grupp har nu varit igång under två veckor. Geneneröst har alla bidragit till gruppens utveckling och trygghet och vi har tillsammans lagt en grund för att bygga ett gott team. 

SPACE väljer den här gången att utgå ifrån en planering med 50% gruppaktivitet och 50% individuell planering. Mellan 9:00-12:00 jobbar gruppen tillsammans med aktiviteter som förbereder för utlandspraktik och tiden längre fram. Det kan exempelvis vara gruppstärkande övningar, cv-skrivning och personligt brev, kartläggning av intressen och egenskaper.

Under eftermiddagar och onsdagar har var och en sina egna aktiviteter utifrån behov och önskemål. Exempel på aktiviteter är friskvård, språk, körlektioner, vård- och myndighetskontakter. Varje fredag refekterar vi över veckan som varit, på grupp och individnivå. På så vis synliggör vi det som fungerar bra och eventuella utvecklingsomården. 


24 timmar på Åsengården

24 timmar tillsammans på Åsengården 21-22 mars! Nära naturen, promenad på Vänga mosse, gruppstärkande aktiviteter, mat och go'a skratt.


facebookhomepage

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.

Sent with Get a Newsletter