NYHETSBREV FRÅN VÄRMLANDSTEATERN |VI SKAPAR TILLSAMMANS

Foto: Maria Jansson

Biljettrush för Ringaren i Notre Dame

2 februari öppnades portarna till Tingvallakyrkan och Victor Hugos mörka men fascinerande klassiker Ringaren i Notre Dame.
Publikrusningen var ett faktum och innan premiären var biljetterna slutsålda. 
Därför har vi nu beslutat oss för att släppa upp "de lite sämre" platserna till ett reducerat pris.

Vi strävar efter att aldrig sälja dåliga platser, men det stora intresset gör att vi ändå vill kunna erbjuda fler människor möjligheten att uppleva vår föreställning. Dessa biljetter kallar vi begränsad sikt och de kostar 130:-. Man ser det mesta, men vissa scener kommer man inte se riktigt lika bra. Så passa på att boka nu, för vi gissar att det snart är för sent!

Aktuellt

Aladdin och Anden är tillbaka

Sommarsuccén Alddin håller Anden är tillbaka som enaktare på Tempelriddaren. 
Aladdin har blivit så bortskämd av att kunna önska sig allt han vill, att han inte ens kan klä på sig själv utan Andens hjälp. Hans familj och vänner spelar honom ett spratt, men någonting går fel… Anden försvinner och hamnar i helt fel händer! Nu är det Aladdin som måste hjälpa Anden.
Föreställningen spelas mellan 2 mars och 28 april. Rekommenderas från 3år.

Läs mer

Madicken i Mariebergsskogen

För 8:e året i rad sätter vi upp en sommarföreställning på Mariebergsskogens Friluftsscen och nu är det äntligen Madickens tur att äntra scenen. Kom och träffa Madicken när hon köper sandaler, firar valborg, får löss i håret och en hel del annat smått och gott!
Föreställningen spelas mellan 6–27 juli och biljetterna finns tillgängliga redan nu med det fina erbjudandet köp 4, betala för 3!

Läs mer

Klassikern Söderkåkar

I sommar spelar vi Gideon Wahlbergs klassiker Söderkåkar i Kvarteret Almen, med en ny manusbearbetning av Carina Ekman, regissör. Det blir 12 föreställningar under juni. Biljetterna släpps under våren.

Tempelriddaren

Hyra Tempelriddaren

Det finns flera lokaler och möjligheter att hyra in sig på tempelriddaren dagtid måndag–fredag. Huset hyrs inte ut till privata fester kvällstid och helger men är mycket lämplig och anpassad för scenkonst, konferens, möten och föreläsningar.

Läs mer

Teaterskolan

Teaterläger i sommar

Har du barn mellan 9 och 15 år som skulle tycka det var kul att syssla med teater under en vecka i början av sommarlovet 2019?
Vi arrangerar teaterläger i samarbete med ABF och v
åra dramapedagoger Lilian Hamsch och Martin Sällström håller i lägerveckorna. De har båda god erfarenhet inom drama och teater med barn och ungdomar.
Läs mer om vad lägerveckorna handlar om här:
Teaterläger, 9-12 år, vecka 25
Teaterläger, 9-12 år, vecka 26
Teaterläger, 12-15 år, vecka 27

Följ oss i sociala medier

facebookinstagramyoutube

Värmlandsteatern, Pihlgrensgatan 3, 652 25 Karlstad, info@varmlandsteatern.se, 054-152889

Du får detta nyhetsbrev då du startat en prenumeration av det eller att vi tror att det är av intresse för dig eller den förening/organisation du representerar. Du kan när som helst Avsluta prenumerationen 
Har du problem att se innehållet? Testa då vår Webbversion