NYHETSBREV FRÅN DREAMCATCHER



UPCYCLING = ÅTERBRUK


KREATIVA AKTIVERINGAR MED MILJÖ & HÅLLBARHET SOM FOKUS 

En miljövänligare jul

När Handels utredningsinstitut (HUI) avslöjade årets julklapp 2018 – det återvunna plagget motiverade de att det speglar de svenska konsumenternas intresse för nya hållbara alternativ och ökande oro för klimat och miljö. 

HUI skriver "Konsumenternas efterfrågan och tekniska innovationer har gjort etik och miljö till ett konkurrensmedel där den långsiktiga överlevnaden i modehandeln kräver en hållbar kollektion"".

Med Dreamcatcher Eventdesigns olika "Upcycling"-koncept kan ni underhålla era kunder med miljövänliga och hållbara aktiveringar. Ett bra och kostnadseffektivt sätt att sammankoppla ditt varumärke med tiden och hållbarhet.


Från toalettrulle till julstjärna

En toalettrulle, lite färg, lim och glitter kan lätt förvandlas till en vacker julstjärna att hänga i granen. Detta är ett exempel på vad barnen kan skapa tillsammans med upcycling experten 

Fixar Frida.

Smoothiecyklar med det lilla extra

Med våra Smoothiecyklar kan ni erbjuda era kunder en aktivering som förenar både nytta och nöje. Återbrukade cyklar som fått ny funktion och design som väcker uppmärksamhet. Låt kunderna själva mixa sin smoothie och känna på hur mycket kraft det faktiskt krävs för att göra den.

Läs mer om smoothiecyklarna här >>


Dreamcatcher Eventdesigns karaktärer är barnvänliga och tillför mening till aktiveringen. Barnen ska stimuleras till kreativitet, nyfikenhet och kunskap samtidigt som de har roligt. 


Följ oss i sociala medier

facebookinstagram

www.dreamcatcherevent.se

info@dreamcatcherevent.se

Sent with Get a Newsletter