NYHETSBREV FRÅN DREAMCATCHER



BARNAKTIVERINGAR MED NYTÄNK


KREATIV AKTIVERING MED MILJÖ & HÅLLBARHET SOM FOKUS 

Fixar Frida

Att pyssla under julen är något som många barn uppskattar och med hjälp av Fixar Frida kan barnen skapa juldekorationer, julklappar m.m. på ett miljövänligt sätt. Barnen får prova på "Upcycle" dvs skapa nya användbara saker av gamla ting som annars hamnar i soptunnan.

Bakom aktiveringen finns en pedagogisk grund där det ges tillfälle att utveckla sitt miljötänk, kreativitet, motorik och problemlösning på ett roligt och annorlunda sätt. Temat för aktiviteten kan anpassas efter behov och tillfälle som t.ex. högtider eller varumärke.


Från toalettrulle till julstjärna

En toalettrulle, lite färg, lim och glitter kan lätt förvandlas till en vacker julstjärna att hänga i granen. Detta är ett exempel på vad barnen kan skapa tillsammans med Fixar Frida.

En glittrigare jul

En annan uppskattad aktivitet från oss är glittertatueringar. Glittertatueringar är tillfälliga tatueringar som består av hudvänligt lim och glitter som sitter kvar i 3-5 dagar.

Med denna mycket uppskattade aktivitet får deltagarna ett magiskt minne med sig hem från ditt event.


Dreamcatcher Eventdesigns karaktärer är barnvänliga och tillför mening till aktiveringen. Barnen ska stimuleras till kreativitet, nyfikenhet och kunskap samtidigt som de har roligt. 


Följ oss i sociala medier

facebookinstagram

www.dreamcatcherevent.se

info@dreamcatcherevent.se

Sent with Get a Newsletter