Pressinformation från Wexthuset. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Välkommen till Wexthuset

Nyhet! Mobil örtagård med odlingsvagn

Wexthuset kan nu lansera smidigaste sättet att odla enkelt året om. Med vår snygga vagn rullas odlingen dit du önskar. Kanske på balkongen sommartid och i köket under vintern? Odlingsvagnen kan kompletteras med skräddarsydd växtbelysning som monteras på bara några minuter. Den har två våningar, lämpligen kan man så och dra upp småplantor på nederbotten och odla tomater och örter i övre lådan.

Barn älskar att komma nära odlingen och att skörda godsaker mitt i vintern. Höjden är optimal för alla som har svårt att odla nere i backen.  

Vi har länge önskat erbjuda våra kunder en liknande lösning, men först nu hittat en kvalitet som håller för odling både ute och inne. Två stadiga hjul och ett rejält handtag i lackerat trä gör vagnen enkel att flytta runt. Den finns i flera vädertåliga, härliga färger.

Lådans botten sluttar lätt mot mitten där en bottenplugg kan tas bort vid odling ute. Det går bra att plantera direkt i lådan eller så ställer man krukor och odlingsbrätten i den. För vinterodlingen rekommenderas den skräddarsydda växtlampan som fästs smidigt magnetiskt. Ljuset har den bästa kvaliteten för växter. Lampan kan fästas över båda våningarna för odling i flera nivåer. Den kan också användas separat, till exempel vid odling på köksbänken.

Här kan du ladda ner högupplösta bilder. Och här kan du läsa mer på vår hemsida.

FAKTA

Längd: 75 cm
Bredd: 35 cm
Höjd: 80 cm
Volym: 47 liter
Vikt: 16 kg
Färg: Vädertåliga: galvaniserad eller pulverlackerad i mörkgrönt, rött, grått, turkos eller ljusrosa.

Lampa: Fyra 60 cm långa LED-slingor. Antingen med vitt fullspektrumljus eller med rött/blått ljus

Pris: vagn 1790 kr, tak: 590 kr, LED-lampor (Trolley Grow LED): 890 kr.

Du hittar dessa och många fler smarta produkter som gör odling enkelt och roligt på www.wexthuset.com. Välkommen på besök och hör av dig om du behöver material som bilder på något annat trevligt från vår trädgårdsbutik.


Vänliga hälsningar

Karin Elmberg

Trädgårdsredaktör, presskontakt.


www.wexthuset.com

karin.elmberg@wexthuset.com

Tfn: 08-22 50 80 /  +46 8 22 50 80

Direct: 070-2929595 / +46 70 2929595

Wexthuset är ett ledande företag inom e-handel för odling och trädgårdsprodukter. Vi har flera egna agenturer från internationella kvalitetsmärken som även återfinns hos våra återförsäljare och partners.

facebooktwitterinstagramyoutubegoogleplus

Vi reserverar oss för felskrivningar och slutförsäljning av våra erbjudanden.

Vi skickar detta till dig som vi tror kan vara intressad av att få nyheter och information från oss. Om du inte önskar fler utskick från oss, klicka här.