Nyhetsbrev med senaste LEGO-nytt. Problem att visa det? Se det i din webbläsare.

Din LEGO-butik på nätetmed varuhus vid Marieberg köpcentrum, Örebro

Nyhetsbrev nr 11 - Oktober 2018

Hösten är här. Alla LEGO byggares favorittid på året - eller hur? I detta brev har vi laddat upp med fina erbjudanden och roliga höstprodukter. Glöm inte att det snart även är dax för ... LEGO Halloween!

Förvaring Halloween!

Ebrix.se säljer de ikoniska förvarings-behållarna Storage Head L och S Skeleton! Urläckra stora LEGO figur-huvuden att ha LEGO-bitar, frukt, leksaker eller godis i.Hitta dem här!

Fri Frakt tor-fre.

Passa på att handla ditt höst-LEGO redan i veckan till Fri Frakt, med koden: EBRIXFRI. Gäller 3-5/10-18.


Fixat: Köp hem kalendern redan nu!

Fira i 24 dagar med de olika spännande överraskningarna som väntar på dig i LEGO Adventskalendern! Öppna en ny lucka varje dag och ta reda på vad som väntar på dig bakom den. Är det ett unikt fordon, en ny LEGO minifigur eller kanske till och med jultomten? Hitta dem här!


Din turdag idag?

Häng med till nya magiska LEGO Architecture Las Vegas 21047. 399 kr på Ebrix.se.Läs mer här!

LEGO bok av Stefan Holm

Svenska Sportbitar av sportprofilen Stefan Holm. Samtliga exemplar är exklusivt signerade. Pris 198 kr. Köp den här!

Nya Månadens produkt

Denna månad har vi valt 2 helt olika lite coolare kampanj-produkter. Stålmannen från DC Comics Justice League samt utgående special-utgåvan Brick Headz Jurassic World Owen & Bluen. Hitta dem här! och här!

Nytt LEGO brädspel!

Äntligen! LEGO återlanserar äntligen ett brädspel i form av Ludo - eller Fia med knuff som vi säger i Sverige. Ett brädspel för 2–4 spelare som rekommenderas från 5 år i Sverige. Planen byggs förstås i LEGO, och bygger på ... läs vidare här!

Unika Harry Potter!

På två månader har special-seten Harry Potter Quidditch Match 75956 (inkommer snart igen) samt Hogwarts Express 75955 slagit försäljningsrekord. Tips inför hösten. Hitta dem här!

Fler nya Brickheadz!

Sommarens coola LEGO Brickheadz följs upp med nya karaktärer. Vad sägs om bl.a Musse pigg eller en passande häxa till Helloween? Hitta dem här!


LEGO Bugatti Chiron 42083 - 3.468 kr


Nytt: Star Wars Porg

Den 12 oktober kommer så LEGO Star Wars Porg 75230 i sortimentet. Porger är nyfikna, fågelliknande varelser födda på planeten Ahch-To, The Last Jedi. Bevaka så länge!

Wille 7, bygger LEGO Architecture

Tips: LEGO Architecture är fina, lite pilliga och otroligt roliga att bygga - och samla. Passar även de yngre! Välkomna till varuhuset i Marieberg köpcentrum Örebro, så hjälper vi till. Se temat här!


Ebrix är stolta återförsäljare av LEGO gruppens alla original-produkter, som bygger på den världsberömda LEGO klossen. Vi på företaget och vår omgivning älskar LEGO, vilket också är drivkraften bakom nätbutiken och varuhuset i Örebro.


Kundservice: 0197601540  Kontor: 0197617470
Karta: Hitta hit (bakom IKEA)

E-post: info@ebrix.se

Med varuhus vid Marieberg Köpcentrum Örebro


Följ med på Facebook, Instagram & Twitter

facebookinstagramtwitter

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss, och att du har anmält dig till vårt nyhetsbrev.

Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.