Pressmeddelande

Försäkringslösning för producenter av pellets


Då det blivit allt svårare för pelletsproducenter att hitta försäkringslösningar, och då flera av medlemsföretagen nu riskerar att stå utan försäkringsskydd, har PelletsFörbundet anlitat Conexio AB till att ta fram en försäkringslösning som redan på kort sikt kan lösa de mest akuta problemen. Conexio AB är ett försäkringsmäklarföretag som är specialiserat på att försäkra högriskverksamheter.

Avtalet med Conexio AB innebär ett fördjupat samarbete där företaget dessutom har uppdraget att ta fram mer långsiktiga försäkringsförslag som en exklusiv förmån till PelletsFörbundets medlemsföretag.

  • "Vi har idag tagit fram ett första försäkringskoncept som är tänkt att akut kunna hjälpa de pelletsproducenter som riskerar hamna i, eller är i, försäkringsnöd" säger Andreas Albihn, Conexio AB. 
  • "Vi är oerhört glada och tacksamma över att Conexio på kort tid lyckats förhandla fram en lösning som redan kunnat accepteras av några av de medlemsföretag som är i akut behov av en lösning" säger Bengt- Erik Löfgren, som är koordinator på PelletsFörbunden 

Den lösning Conexio nu presenterar grundar sig på en individuell bedömning och att försäkringsgivaren accepterar den enskilda risken.

Mer information ang försäkring:

Conexio AB
Andreas Albihn
Senior Insurance Broker

Mobil: 0708 495 360
E-mail: andreas.albihn@conexio.se

Mer information ang PelletsFörbundet

 

PelletsFörbundet
Bengt- Erik Löfgren
Koordinatior & Kansliansvarig


Telefon: 0510 285 30

E-mail:kansliet@pelletsforbundet.se

 

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är medlem hos oss eller för att du har rekommenderats som en duktig pelletsinstallatör. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.