Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Mack - världens nordligaste bryggeri

Mack i Tromsö är världens nordligaste bryggeri och ligger på 69:e breddgraden ca 300 km norr om polcirkeln. Historien om Mack-bryggeriet startar redan år 1877, då tysken Ludwig Mack började brygga öl i Tromsö. Mack består idag av ett nytt toppmodernt bryggeri som invigdes 2015 och ett mikrobryggeri i de gamla lokalerna. Där utvecklar man nya öl och brygger färsköl till den egna bryggeripuben.

1981 var Arctic Beer världens första öl på Nordpolen och 9 år senare, 1990, fick Arctic Beer vara med på en expedition igen och blev då också världens första öl även på Sydpolen.

http://www.mack.no/historie


ARCTIC BEER

Artikelnr: 1397-12
Alkoholhalt: 4,5%
Pris: 13,90 + pant
Volym: 50 cl.
Förpackning: Aluminiumburk
Öltyp: Internationell lager – ölen är bryggd på arktiskt rent vatten från Lyngsalperna som ger den härliga friska smaken.
Smak/doft: Frisk humledriven smak med liten balanserad beska.
Färg: Ljusgul
Malt: Pilsnermalt
Humle: Hallertauer Magnum samt Perle
Land: Norge
Producent: Macks Ølbryggeri AS
Leverantör: Heba Food & Beverages AB

FREEZE

Artikelnr: 10125
Alkoholhalt:
 Alkoholfri (max 0,5%)
Glutenfri:
 Ja
Volym: 330 ml
Förpackning: Flaska
Öltyp: Internationell lager – ölen är bryggd på arktiskt rent vatten från Lyngsalperna som ger den härliga friska smaken.
Smak/Doft: Ett fruktigt lättdrucket öl med balanserad beska och sötma.
Färg: Ljusgul
Malt: Pilsnermalt och Münchnermalt
Humle: Perle och Magnum
Land: Norge
Producent: Macks Ølbryggeri AS
Leverantör: Heba Food & Beverages AB
Övrigt: Enzymer bryter ner glutenet i kornmalten.
Finns på ICA, Coop samt City Gross


Viktig information angående ditt nyhetsbrev

Dataskyddsförordningen (GDPR) gäller som lag i alla EU:s medlemsländer från och med den 25 maj 2018. Förordningen kommer att innebära en hel del förändringar för alla som behandlar personuppgifter och stärkta rättigheter för den enskilde när det gäller personlig integritet. Du finns med i HEBA Food & Beverages register som mottagare av vårt nyhetsbrev. Vi skulle gärna vilja fortsätta att skicka information till dig!

Hur använder vi dina data?

Vi är angelägna om att informera dig om dina rättigheter avseende behandling av dina personuppgifter: Föra att skicka dig nyhetsbrevet använder vi din e-mailadress, som vi har kopplad till ditt för- och efternamn och ibland även till ett företagsnamn. Vi använder endast de uppgifter som lämnas till oss för de ändamål som omfattas av ditt samtycke. Du har rätt att bli informerad om dina personuppgifter lagrade av oss samt rätten till korrigering, dataöverföring, invändning, begränsning av behandling samt blockering eller radering av felaktiga eller otillåtna behandlade data.

Information om din ångerrätt

Du kan när som helst avsluta din prenumeration genom att klicka på länken ”Avsluta prenumeration” i ett nyhetsbrev alternativt skickar ett mail till info@heba.se med texten ”Avsluta prenumeration” och adressen det gäller. Genom att göra detta återkallar du ditt samtycke till användningen av dina personuppgifter. Återkallandet av ditt samtycke fungerar för framtiden och påverkar inte lagenligheten av de uppgifter som behandlas fram till återkallandet.

Om du även fortsättningsvis vill ha vårt nyhetsbrev behöver du inte göra någonting.

Vi på HEBA ser fram emot att få fortsätta informera dig om våra tips och nyheter.

Med vänlig hälsning

HEBA Food & Beverages AB


facebookinstagramhomepage

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.