Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Vi verkar för gemensamt lärande och ökad delaktighet i vård och stöd.


Bild: Ylva Larsson, nyexaminerad PEER Supporter

Fotograf: Jouanita Törnström, Forum för Brukarinflytande

Anna-Maria och Andreas Haidemenos kramas i samband med diplomutdelning.

Uppsala län blomstrar med nya PEER Supporters

Den 15 juni, 2018 tog sju inspirerande deltagare examen som färdigutbildade PEER Supporters. Sex av dem; Ylva, Andreas, Elsa, Anna-Karin, Zandra, Andreas står nu redo för att bli anställda inom socialpsykiatri eller psykiatri i Uppsala län. En deltagare; Pernilla står till förfogande i Stockholm.

Examen firades med pompa och ståt med såväl nära och kära som representanter från Handikappföreningarnas samarbetsorgan (HSO), Intresseföreningen för Schizofreni, Studieförbundet Vuxenskolan i Uppsala, Vox Vigor, Nationella Samverkan Psykisk Hälsa (NSPH), Brukarnas Revisionsbyrå i Uppsala (BRiU), Hjärnkoll, m.fl. Och inte att förglömma; den hemliga gästen, nämligen Kjell Broström, Projektledare för det nationella PEER Support projektet.

Uppsala kommuns socialpsykiatriska träffpunkter får från och med 18 juni ett tillskott till sina fina verksamheter i form av PEER Supportern  Zandra   Hermansson. Vi önskar Zandra lycka till och riktar ett varmt tack till verksamhetschef  Micael  Lögde  och hans medarbetare för modet att vara först ut med PEER Support i Uppsala län.

Nu tar vi snart en välbehövlig semester!! Skön sommar önskas er alla!!


Projektledare Anna-Maria Lundberg har ordet

Mycket stolt och mycket tacksam!

Så kan mina känslor sammanfattas en sådan här examensdag när sju nya fantastiska PEER Supporters är färdigbakade och redo att i verksamheter arbeta med återhämtning och attityd-förändring. Förra gruppen kallade mig "Rektorn". Nu har jag varit "Chefen". Deltagarna får ju samtidigt som de deltar i utbildningen också vara på min, Annas, Lailas, Jouanitas och Pernillas arbetsplats och vara en del av vårt sammanhang.

Vi ser tillsammans med vår huvudman Studieförbundet Vuxenskolan med spänning på framtiden. Får vi t ex ett IOP, Idéburet Offentligt Partnerskap med Region Uppsala och dess kommuner 2019?

Fotograf: Jouanita Törnström


Personal på Forum för Brukarinflytande

Anna-Maria

Laila

Anna

                         Pernilla

                       Jouanita


 Tillsammans gör vi skillnad!

Forum för Brukarinflytandes nyhetsbrev erbjuder dig information om verksamhetens arbete i att öka delaktighet i vård och stöd.

Hemsida: www.brukarinflytande.se 

E-post: info@brukarinflytande.se 

Tel: 076 - 309 37 12

Projektet finansieras av Allmänna Arvsfonden och vår huvudman är Studieförbundet Vuxenskolan Uppsala län 

Gilla oss på FaceBook och följ oss på Twitter

 

facebooktwitter

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.