JANUARI 2018

Nytt år och nya möjligheter, nytt år och nya tankemönster eller nytt år och nya kurser. Vasa Arbis kickar igång vårterminen 8.1. Anmälan till vårens språkkurser startade 1.12.2017 och anmälan till övriga kurser startade igår 4.1 kl.12. Ännu finns det lediga kursplatser, både på vårens nya kurser men även på helårskurser. Temat för våren är välmående och hälsa, vilket märks både i föreläsningarna och kurserna. 

Föreläsningarna som ordnas i samarbete med Skafferiet@Ritz inleds 6.2 med föreläsningen Det är aldrig försent att bli lyckligare som hålls av forskaren Katarina Hellen och ordbrukaren Oa Lönnbäck. Om jämställdhet ordnas 6.3 där kvällen börjar med en föreläsning av Kvinnoförbundets ordförande Anna Jungner-Nordgren som sen följs av en paneldiskussion där Sebastian Holmgård, Åsa Salvesen från Wasa teater och Thomas Asp från Folkhälsan medverkar. Vårens sista föreläsning på Ritz hålls 24.4 där Joakim Haldin föreläser under temat Andas in, andas ut. Joakim presenterar metoder för att hitta sin egen potential i stunden och hur vi kan se på livet ur ett nytt perspektiv och bryta gamla tankemönster.

Ta en titt på vår hemsida för att ta del av vårt kursutbud eller kom in till Arbis efter en kurskatalog! Kom ihåg att anmäla dig till både kurser och föreläsningar på förhand!

Förutom att vårterminen startar välkomnar vi också Fredrik Kullberg som ny rektor till Vasa Arbis från 1.2! 

Lediga kursplatser

Föreläsningar

Träffpunkt Arbis gästas av Outi Lennes 25.1 kl.14 som föreläser om diabetes med tyngdpunkt på diabetes typ 2. Hur ser vardagen ut med diabetes och vad är det viktigt att tänka på.

Arbis dagträff i Sundom får besök av Outi Lennes 23.1 kl.11.


Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.