NYHETSBREV FRÅN DREAMCATCHER


Boka något av våra färdiga koncept online

Nu kan ni välja att boka ett möte,våra karaktärer eller vår nyhet XBooth direkt på vår hemsida. Välj koncept och önskad tidpunkt och därefter är bokningen är klar. Det kan inte bli enklare. Än finns det lediga tider i december till julfester eller andra event. 

FIXAR FRIDA ÄR EN AV VÅRA POPULÄRA KARAKTÄRER

Fixar Frida

Med hjälp av Fixar Frida får barnen pyssla med "Upcycle" dvs skapa nya användbara saker av gamla ting som annars hamnar i soptunnan. Bakom aktiveringen finns en pedagogisk grund där det ges tillfälle att utveckla sitt miljötänk, kreativitet, motorik och problemlösning på ett roligt och annorlunda sätt. Temat för aktiviteten anpassas efter behov och tillfälle som t.ex. högtider eller varumärke.

Målgrupp: 4+ år

Vi har fasta paketpriser men utvecklar enkelt koncept just för dig

Vi erbjuder 20% på första uppdraget !


Clownen Klara och Labb Lotten är andra populära och färdiga koncept

Våra karaktärer är barnvänliga och tillför mening med aktiveringarna. Vi vill att barnen ska stimuleras till kreativitet, nyfikenhet och kunskap. samtidigt som de har roligt.

Underhållning i toppklass för alla åldrar

X-Booth är vårt nya koncept som gör varje event till en succé. X-Booth är vårt social media photobooth som kan ändra både form och utseende efter ditt behov. Alla foton kommer med branding och under eventets genomförande samlar den in statistik så ni kan se hur många som deltog, vilka sociala medier de använde, hur många likes och mycket mer. Ring eller skicka oss ett mail så berättar vi gärna mer.

Läs mer om Xboot >>


Följ oss i sociala medier

facebookinstagram

www.dreamcatcherevent.se

info@dreamcatcherevent.se

Sent with Get a Newsletter