Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Cheerinfo 32,

2017


Hej på er alla!

I går hälsade jag Jeri, domar från USA välkommen till Sverige. Hon kommer vara här under två helger för att hjälpa till och utbilda våra domare och blivande domare. Jeri har flera årserfarenhet av bedömning och vi är glada över att kunna ha henne här.

Med i detta cheerinfo finner ni även info om Followme - jätteviktig info så läs den.

Vi har även fått en hälsning i detta Cheerinfo från Katarina Eriksson som varit och hälsat på hos Dynamite och deras styrelse.

Team Sweden Coed bjuder in till den första clinicken. Hjälp gärna till och sprid detta blad era aktiva. Bild och info kan ni även finna på vår FB sida där ni kan dela den vidare.

Vi påminner även om att skicka in uppgifterna om verksamhetsform. Går snabb och svara på då det bara är 3 svar att skicka in.

Önskar er en fin helg

Tjipp och hej

Kia


Ordföranden har ordet

I förra vekcna var jag, Katarina Eriksson inbjuden till möte med styrelsen för Dynamite Cheerleading. Det var intressant och roligt att få prata med dem om deras perspektiv på SCF, samt hur deras verksamhet ser ut.

En av deras frågor var mål för SCF, och vi pratade bla om RF-ansökan. Vi pratade tex om varför vi söker til RF som eget specialförbund.

Kanske ska vi till Cheerforum ha en dialog om RFansökan på nytt för att alla ska vara insatta i bakgrunden till varför vi söker.

Styrelsen pratade även om sina utmaningar med en kraftig tillväxt och vilka krav det ställer på bla tränarutveckling. Totalt sett var det ett mycket givande möte och jag hoppas att även styrelseledamöterna jag träffade tycker detsamma!

Svenska Cheerleadingförbundets
Ordförande
Katarina Eriksson


Nu skall vi sätta Cheerleading på sportkartan!

SCF har tidigare nämnt att vi nu ingått ett samarbete med Follow Me.

Follow me är en plattform på internet där vi tillsammans kan hjälpas åt att sprida filmer om vår sport.

SCF vill att sporten ska synas så mycket som möjligt oavsett tävlingsarrangör. Därför har vi nu ett samarbete med R4W och November Cup kommer bli den första pilot-tävlingen där vi använder Follow Me. Tävlingen kommer att livesändas direkt på webben samt genom norska TV2.

En annan viktig del är att lagen som tävlar kan ladda upp filmer inför november cup om deras uppladdning, träning m.m på plattformen.

Vi vill därför be alla lag som tävlar att producera egna klipp där ni visar hur ni förbereder er samt uppmanar de som vill följa tävlingen på nätet att göra det. Det är också viktigt att vi får ut budskapet om möjligheten att sprida klipp via Follow me till hela cheer-Sverige. Detta gör ni genom att uppmana alla tränare och aktiva inom föreningen att dela varje klipp. Vi hade önskat 2-3 klipp i veckan från varje lag där ni visar er väg till November cup 2017. Information om hur man laddar upp filmerna har skickats ut till respektive föreningsansvarig av arrangörerna för November Cup!

Lyckas vi med det här projektet kan vi gemensamt hjälpas åt att bygga en sportslig samlingsplats som kan bidra till att sätta Cheerleading på sportkartan och det kan innebära att vi kan sända fler tävlingar framöver, så nu behöver vi alla hjälpas åt!

Ju större spridning vi får desto bättre är det.

Information om hur man laddar upp filmerna har skickats ut till respektive föreningsansvarig av arrangörerna för November Cup!

Här hittar ni Followme - sport

Tack för hjälpen!


TK informerar

Vi har fått rapport från TK att tre av våra domare var för någon vecka sen på en ICU domarutbildning på Irland. Med på denna utbildning från Sverige var Elin Svensson, Karin Stjärnholm och Aleksandar Vasic' sam Mike Cooper ansvarig för att utbilda domare i ICU.


Verksamhetsform

I veckan gick vi ut med ett mejl med en länk till er alla. Vi ville veta vilken verksamhetsform ni bedriver.

Vi har redan fått in 24 svar och det tackar vi för! Snabbt jobbat vilket var kul och se. Vi påminner nu er som inte fyllt i den att fylla i så snabbt som möjligt.

Här är länken för er som inte fyllt i den ännu.

Tack för er hjälp!


Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en medlemmar till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.