November

Vi inleder årets nästsista månad med några nya kursstarter och en sista föreläsning i samarbete med Skafferiet@Ritz. Christoph Treier föreläser om temat Vad säger ditt kroppsspråk tisdagen 14.11 kl.18 på Ritz. Anmäl på förhand till Arbis kansli.

Vi har en hel del kurser som ännu startar i november. Har du en festblåsa som hänger i garderoben och inte blir använd? Då kan följande kurser passa för dig Sy om din festklänning och Festliga detaljer för både henne och honom .
Vill du piffa upp julbelysningen? Då kan Virka dekorationer till ljusslingor vara kursen för dig!

Läs vidare i nyhetsbrevet för att hitta mera kurser och information kring evenemang och kurser i november!

Österbottnisk lokalhistoria

Med anledning av att Finland fyller 100 år vill instituten i regionen bjuda in till ett gemensamt seminarium vid Stundars, Korsholm, där vi under en eftermiddag lördagen 18.11 med start kl.12.30 får bekanta oss med olika aspekter av Österbottens lokalhistoria.

Anmälan på förhand till Vasa Arbis kansli per telefon (06) 325 3501 eller (06) 325 3504 eller per e-post arbis@vasa.fi

Du kan också anmäla dig elektroniskt här.

Seminariet arrangeras av Korsholms vuxeninstitut, Kristinestads medborgarinstitut, Malax-Korsnäs medborgarinstitut, Närpes vuxeninstitut, Vörå-Oravais-Maxmo medborgarinstitut och Vasa Arbis.

Vad säger ditt kroppsspråk?

Tisdagen 14.11 kl.18 på Skafferiet@Ritz,
Kyrkoesplanaden 22.
10 €

Christoph Treier är känd som expert för kroppsspråk från radio och tv, utbildar poliser i kroppsspråk och föreläser om kroppsspråk på Aalto universitet. Han
coachar också programledare, företagsledare, politiker, musiker, sångare, teaterspelare och världsklass idrottare. Om du kan tolka kroppsspråket i samtal och förhandlingar har du mycket lättare att hantera andra människor och du får bättre fram ditt budskap. Ditt eget uppträdande avgör hur bra du lyckas oavsett om det är i ditt arbete eller i ditt privatliv. Under föreläsningen lär du dig att observera och tolka ditt eget och andras kroppsspråk.

Lediga kursplatser

Sy om din festklänning

Salsa entry workshop OBS! Anmälan i par!

Naturens örtapotek

Festliga detaljer för både henne och honom

Virka dekorationer till ljusslingor

Instagram

Följ oss på Instagram för att ta del av vardagen och nyheter på Vasa Arbis! @vasaarbis

Facebook

Gilla Vasa Arbis på Facebook för att snabbt ta del av nyheter och uppdateringar!


Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.