Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Säsongen 2017-2018 är igång!

Säsongen 2017-2018 rivstartade med Stockholm Hockey Week på Ericsson Globe. Där genomfördes de första utbildningarna inom Stockholmsmodellen, en föräldrautbildning med Johan Fallby och även tränarkursen Barn och ungdom 1.

I september fortsätter aktiviteterna med jämna mellanrum. Här under hittar du våra specialutbildningar som är på gång i september och viktiga datum för Stockholm Hockey Cup.

12 september 18:00–21:30
Föreläsning: introduktion till NPF

Stockholms Ishockeyförbund i samarbete med Stockholmsidrotten och SISU Stockholm bjuder återigen in till en föreläsning om NPF! Anmäl dig redan nu för att inte bli utan plats. Föreläsare är även i år Tony Berglund vårdlärare inom områdena psykiatri och specialpedagogik. Tony har stor erfarenhet som ledare och lärare för barn och ungdomar med ADHD och Aspbergers syndrom.
Mer info och anmälan: http://educationwebregistration.idrottonline.se/home/index/983560

26 september 08:00–11:00
Frukostmöte för sportchefer

Stockholms Ishockeyförbund kommer under säsongen 17/18 genomföra frukostmöten för sportcheferna i våra föreningar. Vid det första mötet kommer Talangutveckling och Högpresterande system vara temat. gästföreläsare är Uffe Lindberg, talangutvecklare SIF. Inbjudan till alla sportchefer i våra föreningar.

4-15 september
Definitiv serieanmälan för Stockholm Hockey Cup

Mellan 4 och 15 september har föreningarna rätt att göra ändringar i antalet anmälda lag som anmäldes innan sommaren.

5 september 18:30–20:30
Upptaktsträff för flickserierna i Stockholm Hockey Cup

En träff för alla sportchefer, lagledare och ungdomsansvariga i föreningar som deltar i flickserierna 2017-2018. Inbjudan har skickats till alla föreningar.

19 september 18:30–20:30
Upptaktsträff Stockholm Hockey Cup U13-U16

En träff för alla sportchefer, lagledare och ungdomsansvariga i föreningar som deltar i U13-U16. Under kvällen kommer Michael Hansson från Stockholmsidrotten att informera om Idrottens nya strategi. Tävlingskommittén och Kommittén för Föreningsutveckling kommer att presentera de nya seriebestämmelserna och det kommer också att finnas möjlighet att ställa frågor. Inbjudan har skickats till alla föreningar.
 
27 september 18:30–20:30
Upptaktsträff Stockholm Hockey Cup U9-U12

En träff för alla sportchefer, lagledare och ungdomsansvariga i föreningar som deltar i U9-U12. Under kvällen kommer Michael Hansson från Stockholmsidrotten att informera om Idrottens nya strategi. Tävlingskommittén och Kommittén för Föreningsutveckling kommer att presentera de nya seriebestämmelserna och det kommer också att finnas möjlighet att ställa frågor. Inbjudan har skickats till alla föreningar.

Dessutom har vi ett antal utbildningar som ingår inom ramen för utbildningsstegen och funktionärskurser:

4 september OVR-kurs Stora Mossen     

6 september OVR-kurs Tumba            

23-24 september Målvakt 1 Kungens Kurva        

9 september Materialförvaltarkurs Åkersberga

Du hittar anmälan alla tränar- och båskurser via: http://www.stockholmhockey.se/Utbildning/Utbildningar2017-2018/


Stockholms Ishockeyförbund finns nu på Instagram!

facebookyoutubeinstagram

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.