Nyhetsbrev med senaste LEGO-nytt. Problem att visa det? Se det i din webbläsare.

Din LEGO-butik på nätet med varuhus vid Marieberg köpcentrum, Örebro

Nyhetsbrev nr 6 - juni 2017

Som många av er vet drabbades Ebrix LEGO varuhus vid Marieberg köpcentrum Örebro i veckan av två omfattande inbrott efter varandra. Vi tackar på detta sätt för allt stöd vi fått. Hyllorna fylls nu på i snabb takt med special- och import LEGO. Allt är iordningställt och vi har öppet som vanligt, trots det som hänt.

Snart är det sommar och vi har därför nedan samlat lite LEGO-info och tips!

Bilar 3

Inför biopremiären av Cars 3 (Bilar 3), har vi i veckan lagt upp de efterlängtade LEGO seten. Finns både som DUPLO och Juniors.

Juniors Cars 3

DUPLO Cars 3

LEGO nyheter Juni!

LEGO Nyheterna Juni (några är restnoterade) finns nu på webben och förstås i Ebrix LEGO varuhus i Marieberg vid IKEA Örebro. Nytt är: Juniors, Duplo, Creator, Disney, Elves, Friends, City, Batman, Starwars samt Nexo.

Se nyheterna här!

600kg LEGO i lösvikt

Nu har vi inför sommaren fyllt på med 600kg färgsorterat LEGO i lösvikt. Vi har även hittat nya leverantörer av Technic-delar och parts. Men vi lägger bara upp det som önskas, för att hålla nere kostnaderna.

Färgsorterad lösvikt!

LEGO lösa bitar

10% REA på Super Heroes

Gladiatorerna är riktiga superhjältar, och därför extra kul nu när kändisspecial säsong 12 startat på TV4. Vi passar därför på att kampanja på LEGO Super Heroes 10%. Gäller i varuhuset samt på nätet och aktiveras med koden i kassan (fältet "Jag har en rabattkod"): GLADIATOR10

Se hela det coola temat

LEGO Room Förvaring

Denna vecka har vi börjat fylla på med härlig LEGO förvaringslådor, lunchset, minifigurlådor mm direkt från det danska designföretaget Room Copenhagen AS.

LEGO Förvaring & Dekoration

Nu: Classic kampanj!

Kampanj på LEGO Classic skaparlådorna 10706-10709.
Livfulla nyanser och glada färger. Bygg söta figurer, mysiga hus, förtrollade slott, tåg, båtar, flygplan, sin egen LEGO Spinner och allt du kan föreställa dig … Pris nu: 38 kr / st

Se kampanjen här!

 


Besök vårt sprakande Friends-event 10 juni!

Välkommen till vårt stora Friends-event i Marieberg, med tävlingar och utmaningar. Goodiebags och fina priser. Temat för dagen är After Beach. Mer info kommer på hemsida, Insta och Facebook.

Besök bl.a vår Facebooksida 


Ebrix är stolta återförsäljare av LEGO gruppens alla original-produkter, som bygger på den världsberömda LEGO klossen. Vi på företaget och vår omgivning älskar LEGO, vilket också är drivkraften bakom varuhuset i Örebro och denna webbshop!


Kundservice: 0197601540  Kontor: 0197617470
Karta: Hitta hit (bakom IKEA)

E-post: info@ebrix.se 

Med varuhus vid Marieberg Köpcentrum Örebro


Följ med på Facebook, Instagram & Twitter

facebookinstagramtwitter

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss, och att du har anmält dig till vårt nyhetsbrev.

Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.