Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Nyhetsbrev 1                                                                        Maj 2017

Äntligen är värmen här!

Efter en kall vår med en hel del minusnätter ser vi sommaren äntligen komma! Naturen verkar vara van dessa bakslag och kommer fint igång. Likasom förra året har Buddleyor och ett gäng olika perennsorter fått stryk och har förhoppningsvis kommit igång nu igen efter tillbakafrysning.


Företagsmässa Lindab Arena

Den 12 och 13 maj ställda vi ut och deltog i företagardagarna på Lindab Arena.

Nytt rekord igen! Cirka 7650 besökare i arenan på 2 dagar och 203 aktörer fanns på plats i utställningen.


Trädgårdsmässa Margretetorp

19-21 maj deltog vi i Margretetorps trädgårdsmässa. 
Jesper Andersson presenterade företaget och träffade gamla och framtida kunder. Vi märkte ett stort intresse för torvblocksplanteringar och våra naturstensprodukter som vi kommer att bygga med i höst. 


Nya medarbetare - välkomna till Timjan & Träd!

Mathias Arvidsson

Mathias är trädgårds-mästare med plantskoleerfarenhet. Trädgårdsutbildad i Båstad och gillar att sköta om och hålla trädgårdar vackra året om. Tidigare egen företagare inom restaurangbranschen.

Joshua Cardoso

Josh har tidigare arbetat med ett eget trädgårds-företag och är nu anställd i Timjan & Träd. Han arbetar huvudsakligen med trädgårdsskötsel. Josh är trädgårdsmästare från England och har tagit med sig den engelska gräsmattekulturen hit till Timjan & Träd. Vill ni få en perfekt gräsmatta är Josh mannen som definitivt kan ordna det!

Patrick Jasper

Patrick arbetar som trädgårdsdesigner och trädgårdsanläggare. Efter designuniversitet i England utbildar Patrick sig till trädgårdsdesigner och arbetar med att designa och bygga våra anläggningar.


Jobb på gång

Vi har som vanligt en stor orderbok med en hel del trädgårdsbyggen inplanerade. Planerar Ni ett bygge i höst är ni välkomna att höra av er så fort som möjligt till oss.


OBS! Vår hemsida

Vårt kontaktformulär på hemsidan har inte fungerat optimalt och en del kundförfrågningar har tyvärr inte kommit fram. Vi har därför tagit bort formuläret och ber er kontakta oss via e-post eller telefon.


Med hopp om en varm och skön sommar!

Richard  

Jesper   Johan   Josh  Martin   Mathias  Patrick  Peter   Pia  


Timjan & Träd AB, Hjärnarp

070-4740474, info@timjantrad.se

Timjan & Träd AB

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.

Sent with Get a Newsletter