Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Nyhetsbrev april

Seriebestämmelser Stockholm Hockey Cup

Inför säsongen 2017/2018 kommer en rad förändringar att göras i regelverket och seriestrukturen för ungdomsishockeyn i Stockholm. Detta har tagits fram i samråd med alla våra ungdomsföreningar i särskilda träffar, en större tävlingskonferens och har slutligen beslutats med majoritet av föreningarna vid ett extra distriktsmöte den 11 mars. En remiss är nu nästan helt färdigställd och kommer att skickas till föreningarna inom kort. Har du frågor så kan du vända dig till din förenings ungdomsansvarig eller sportansvarig, som vet vad som gäller för just din förening.


Höstens utbildningar

Den 1 maj kommer du kunna anmäla dig till höstens utbildningar. Under hösten kommer vi som tidigare år anordna tre stycken grundkurser, två barn och ungdom 1, träningslära 1, målvakt 1, materialförvaltarkurs, fördjupningskurs inom slipning samt en ny fortbildningskurs inom forwardsspel. En nyhet som vi kommer prova är att hålla en komprimerad barn och ungdom 1-kurs, som sträcker sig över lördag-söndag, men där dagarna pågår lite längre. Du hittar kurserna under utbildningsdelen på vår hemsida.

Erbjudande Tre Kronor-Ryssland 27 april

På Hovet den 27 april möter Tre Kronor Ryssland i en förberedande landskamp inför VM. Tre Kronor kommer också ha en öppen träning med autografskrivning efter träningen den 25 april.

Klicka på länken för att ta del av ett specialerbjudande till Tre Kronor-Ryssland, endast 100 kronor per biljett. I skrivande stund har elva NHL-proffs tackat ja till Tre Kronor. Biljettlänk: http://swehockey.attendance2.com/erbjudande27april

Tre Kronors öppna träning sker på Hovet tisdagen den 25 april kl. 17.00.  Du kommer in genom att använda entré 15 på långsidan mot Söderstadion. Direkt efter träningen arrangeras en autografskrivning med laget. 


Hur kan du som vuxen stötta barn som idrottar?

Varje dag släcks idrottsintresset för barn i hela Sverige – även i Stockholm, på grund av vuxnas beteende och agerande runt deras träning och tävling. Så många som var femte barn upplever för hård press från föräldrar, tränare och andra vuxna. Därför lanserar nu distriktsförbunden i Stockholm inom handboll, innebandy, basket och fotboll ett gemensamt manifest, en film, tillsammans med Stockholms Idrottsförbund – för ökad medvetenhet och för att skapa förändring.

Se filmen här: Hur kan du som vuxen stötta barn som idrottar?

Gå också in här och gör testet om du stöttar ditt barn på rätt sätt: http://www.barnensidrott.se/testet/

 


Årsmöte 14 juni

Den 14 juni kl. 18.30 håller Stockholms Ishockeyförbund sitt årsmöte i Folkets Hus Solna. Från kl. 18 kommer kaffe och smörgås att serveras. Inbjudan och fullmakt har skickats ut till föreningarna i Stockholm. Sista datum för att skicka in motioner att behandla på årsmötet är den 27 april. Föreningar kan skicka max två deltagare och det är obligatoriskt att ha med sig fullmakt för att kunna utöva föreningens rösträtt.


Viktiga datum och sprid vårat nyhetsbrev

27 april
Landskamp Tre Kronor-Ryssland på Hovet.

9 maj
Kanslistkonferens. Inbjudan skickas personligen till föreningarna.

14 juni
Stockholms Ishockeyförbunds årsmöte.

Sprid gärna vårt nyhetsbrev till din förenings medlemmar så att de inte missar vad som är på gång inom "Stockholmshockeyn".

Det går också att teckna upp sig för att prenumerera på nyhetsbrevet här: Jag vill ha Stockholms Ishockeyförbunds nyhetsbrev


Stockholms Ishockeyförbund finns nu på Instagram!

facebookyoutubeinstagram

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.