Trendspaning från Storefiller AB. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Här kommer del 2 från Raffles City i centrala Shanghai.

Två minuters promenad från Peoples Square ligger Raffles City. Åtta våningar av skyltfönsterinspiration. Om ni missade del 1 så kan ni se den här.

I Del 1 fick vi ta del av allt från annorlunda podier, isberg, läppstift-vinyl i massor och klassisk high-end Visual Merchandising. Ni kommer inte att bli besvikna när vi nu presenterar Del 2 från det enorma varuhuset Raffles City i centrala Shanghai.

PS. Bilden ovan är från Evisus butik.


EVERYDAY RE-BOARD PEOPLE


Att addera föremål i 3D till större föremål i 2D ger en känsla av djup.FOLLOW US ON INSTAGRAM


STOREFILLER ON INSTAGRAM

DET ÄR MIXEN SOM GÖR DET


Bryt det linjära med något som är trubbigt och det blir inte stökigt så länge det linjära är i majoritet. Använd färg i skyltfönstret om övriga butikens butiksinredning är relativt färglös. Fantastiska vikmallar!

BYGG MED ROSBLADTRE HYLLPLAN & TRE OLIKA BASER


Fantastiskt stilren väskdisplay. Se hur de använder 4 kvadratiska baser längst ner som är snedvridna, hur de skapar en lång rektangulär bas i mitten och högst upp skapar de en upphöjd bas. Snyggt. 
NEON & SKYSCRAPE PODIER


Neon är den stora stadens signum. Podier i skyskrapeliknande desing förstärker den känslan. Big City Window.RE-BOARD BY NIGHTHäftiga projekt från Storefiller

ORANGE IS THE NEW BLACK


Orange skylt, orange backdrop och orange linjer på fönstret mot svarta rutnät. Orange IS the new black. MAN TAGER VAD MAN HAVER


Det inte varje dag man stöter på EUR-pallar i skyltfönster i exklusiva varuhus, men det här var en sådan dag. 
BIG BROTHER WINDOWSTAY REAL BUNNYSNYGG SKODISPLAY


Det enkla är som alltid det snygga. Du har det tredimensionella i rutnätet och de olika nivåerna på podierna. Du har även de olika typerna av skor som förvandlar de enhetliga podierna till unika fristående podier. Missat några skyltfönsterspaningar? Klicka här!

OM STOREFILLER

Storefiller jobbar med att förverkliga sina kunders butiksvisioner när det gäller dekor, inredning, props och förbrukning. Vi arbetar idag med flertalet välkända varumärken och butikskedjor och kan erbjuda logistiklösningar till butiker över hela världen.

Välkommen att kontakta oss för ert nästa butiksprojekt.

Hälsningar,

Andreas Magnusson & Andreas Norlin