Nyhetsbrev med senaste LEGO-nytt. Problem att visa det? Se det i din webbläsare.

Din LEGO-butik på nätetmed varuhus vid Marieberg Galleria, Örebro

Nyhetsbrev nr 4 - april 2017

Härligt! Våren är här! Mer håll-igång ute, vår pyssel och sköna stunder i solen. Också en perfekt tid att bygga LEGO på, när man klarat av alla ute-aktiviteterna :-) Men mycket skall investeras - därför fokuserar vi på LEGO-prisjakt i detta brev! 

Kampanj på LEGO Special!

Över 20 pall special LEGO är upphandlat, så vi kan nu pressa priserna på bl.a. Beetlen och Detektivens kontor. Kolla speciellt in nya 10255 LEGO Creator Assembly Square på över 4000 bitar.

Prispressade LEGO utmaningar!

Månadens Produkter DUPLO

Vi fortsätter DUPLO-kampanjen, då många har uppskattat valet av set till våra små som Månadens produkt. Familjens hus & Förskolan.

Missa inte Månadens Produkt - ute till höger på hemsidan

LEGO City event 8/4

LEGO-utflykt till Örebro? Bygg City och tävla om 1 st 60138 Höghastighetsjakt och få ett Diplom. Leta efter tjuvarnas nycklar, prova på och gräv med den riktiga minigrävmaskinen och skjut LEGO-prick med pistol. Massor av kampanj- priser!

Besök oss 8/4, bakom IKEA i Örebro

#Klosspåtaket 15% rabatt

Ta en bild på vår 3,5m härlig kloss på taket ... syns direkt när man svänger av E20 vid Marieberg Galleria :-)

17/4 avslutar vi bild-rabatten på 15%. Passa på att ta en bild på Ebrix kloss på taket och tagga på Instagram med #ebrix och #klosspåtaket (eller dela på FB). Visa mobilen i varuhusets kassa och få 15% rabatt. Gäller ej nätet.

Få en Polis på köpet!

Denna City-helg skickar vi med en kostnadsfri LEGO City Fyrhjulingsjakt 60135 vid ordervärde på min 200kr. Aktiveras genom att skriva "Polis" i kassans kommentarsfält. Pågår på nätet fre - sön 9/4 kl 16.30.

FRI FRAKT tom fredag

LEGO handlar mycket om glädje och gemenskap. Så använd koden själv - men dela också gärna med den till en arbetskamrat, granne eller en kompis. Koden ÄLSKALEGO gäller tom 7/4 kl 18.00. Aktiveras i kassan.


Lär dig mer om Star Wars & LEGO

Vill du veta mer om LEGO Star Wars universum? Följ med Ebrix nya snabba och lättsamma Star Wars Twitter. Något nytt varje dag!

twitter.com/EbrixLEGO


Ebrix är stolta återförsäljare av LEGO gruppens alla original-produkter, som bygger på den världsberömda LEGO klossen. Vi på företaget och vår omgivning älskar LEGO, vilket också är drivkraften bakom varuhuset i Örebro och denna webbshop!


Kundservice: 0197601540  Kontor: 0197617470
Karta: Hitta hit (bakom IKEA)

E-post: info@ebrix.se

Med varuhus vid Marieberg Köpcentrum Örebro


Följ med på Facebook, Instagram & Twitter

facebookinstagramtwitter

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss, och att du har anmält dig till vårt nyhetsbrev.

Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.