Bli ett proffs i effektiv projektkommunikation utifrån preferenser

Allt handlar idag om förmågan att leda projekt!

 

Elisabeth Kamél som har lång erfarenhet av projektledning i praktiken, ger oss konkreta tips på hur effektiv projektkommunikation sparar dig tid, pengar och ökar framgången.

 

Oavsett i vilken roll du befinner dig i, finns det många skäl till att utveckla sin förmåga att kommunicera. Elisabeth kommer att guida dig igenom några vanliga situationer som vi ställs inför som ledare i allmänhet, och projektledare i synnerhet.

 

Dessutom får du ta del av hennes alldeles färska bok Effektiv projektkommunikation, som tar upp tio vanliga ledningsaktiviteter. Två av dem handlar om att hantera förväntningar och att motivera och inspirera. Dessa och några andra aktiviteter är framgångsfaktorer när det gäller digitalisering och innovation. Det handlar om att få samarbete att fungera, och då är vår förmåga att kommunicera helt avgörande för utfallet.

 

Elisabeth kommer att erbjuda dig möjligheten att köpa hennes signerade bok till reducerat pris på plats.
 

Varmt välkommen till vårt frukostseminarium den 9 maj

klockan 8:10 - 9:30, Sveavägen 98, 2tr. 

 

Frukost serveras från klockan 7.50. Anmäl deltagande här senast 30 april.


Elisabeth Kamél har en omfattande erfarenhet av projektledning och utbildning

 

I rollen som konsult har hon drivit projekt i många olika branscher. Omkring 800 personer har deltagit i hennes omtyckta kurser.

Förmågan att strukturera, förenkla och konkretisera på ett engagerande och lättsamt sätt var något som juryn framhöll i samband med att Elisabeth Kamél fick priset för ”Årets Projektledarbok”, för boken Projektkommunikation – så får du den att fungera! (Liber, 2012).

 

Marika Skärvik, VD PerformancePotential

Ger konkreta råd hur preferenser hjälper att styra din kommunikation och uppnå bättre resultat.Varmt välkommen

Daniel Brodecki

Mail: daniel.brodecki@performancepotential.se

073-0813047

Affärsutvecklare och rådgivare

PerformancePotential

Om PerformancePotential
Vi levererar Potential Management för den professionella världen. Vi matchar VerksamhetensDNA™ med individers ArbetsrelateratDNA™ för att skapa tydliga förutsättningar för hur en organisation och person kan bli mer framgångsrika och produktiva tillsammans. Vårt verktyg ökar kundnytta, prestation och produktivitet, och används i kretsloppet för Affären, Medarbetarna och Kompetenspusslet. Vi säkerställer att din organisation nyttjar sin potential till fullo.

Mer information på www.performancepotential.se


 


Svårt att läsa, öppna mailet i webbläsaren 

Avsluta konversation klicka här