Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Nyhetsbrev mars

Finalspel 18-19 mars

Den 18-19 mars spelas slutspel i Stockholm Hockey Cup för U14, U15 och Flickor A i Husby Ishall. Slutspelet arrangeras av Kista HC tillsammans med Stockholms ishockeyförbund.

Läs schemat för helgen: Finalhelg 18-19 mars

 


Den stora ledar- och tränarkonferensen 25 mars

Stockholms Idrottsförbund hälsar välkommen till den stora ledar- och tränarkonferensen 2017, "Svensk Idrotts Framtid". Den 25 mars öppnas portarna till Clarion hotell i Skanstull för en dag för alla tränare och ledare i Stockholmsdistriktet.
Föreläsarna är noga utvalda för att ge dig som ledare och tränare mer kunskap om hur vi inom idrotten kan utveckla vår verksamhet för att fler ska kunna nå längre och fortsätta längre inom idrotten.

Ett av passen under dagen kommer vara skräddarsytt för ledare inom ishockeyn

OBS Sista anmälningsdag 15 mars

Läs mer här: Svensk Idrotts framtid 25 mars


Sprid vårat nyhetsbrev

Sprid gärna vårt nyhetsbrev till din förenings medlemmar så att de inte missar vad som är på gång inom "Stockholmshockeyn".

Det går också att teckna upp sig för att prenumerera på nyhetsbrevet här: Jag vill ha Stockholms Ishockeyförbunds nyhetsbrev

Förändrade tävlingsformer för ungdomsishockeyn

Vid vårens ordförande och sportchefskonferens kallade också styrelsen till extra distriktsmöte med anledning av förslaget till ändrade tävlingsformer för ungdomsishockeyn i Stockholm.

Förslaget som tagits fram genom ett flertal samverkansmöten med alla föreningar i Stockholm och en tävlingskonferens röstades fram med majoritet av föreningarna.

Förändringarna som kommer ske syftar till att flera ska fortsätta spela ishockey längre upp i åldrarna, och den största förändringen är att det traditionella kvalificeringssystemet slopas i flera ålderskullar för att undvika hets i syfte att säkra en serieplats säsongen därpå.

Några av de andra förändringarna som godkändes vid distriktsmötet är förlängd säsong, att underåriga i U9 inte tillåts från säsongen 2018/2019 samt att distriktsmästerskap införs för flera ålderskullar. Nästa steg är att utforma detaljerna i seriebestämmelserna inför nästkommande säsong och fortsätta dialogen kring dessa med föreningarna.

Du kan läsa det pressmeddelande som gick ut den 14 mars här: Fler ska fortsätta och utvecklas inom Stockholmsishockeyn

 


Landskamper i april

Nu i april kommer Tre Kronor att spela landskamper på Hovet och i Scaniarinken inför Hockey-VM i Köln och Paris.

14 april 16.30 
Tre Kronor-Lettland                 Scaniarinken, Södertälje

15 april 13.00 
Tre Kronor-Lettland                 Scaniarinken, Södertälje

27 april 18.30 
Tre Kronor-Ryssland               Hovet, Stockholm

Svenska Ishockeyförbundet har tagit fram ett erbjudande för ungdomslag upp till 16 år där matchbiljetterna kostar 50 kronor styck.

Klicka här för erbjudandet: Ungdomserbjudande Tre Kronor

 


Viktiga datum

18-19 mars
Finalhelg Stockholm Hockey Cup

25 mars
"Svensk idrotts framtid", konferens på Clarion Hotel

14, 15 och 27 april
Landskamper i Scaniarinken resp. Hovet

14 juni
Stockholms Ishockeyförbunds årsmöte


Stockholms Ishockeyförbund finns nu på Instagram!

facebookyoutubeinstagram

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.