Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Nyhetsbrev med erbjudande, tankar, tips och funderingar.

Marknadens mest effektiva ledarutbildning?

Gör som tusentals andra runt om i världen - ta chansen att få verklig ärlig feedback på ditt sätt att leda. Har du provat alla andra ledarskapskurser, eller är ny i ditt ledarskap - det spelar ingen roll. Du kommer att få en upplevelse och insikter som varar. Så här sa en deltagare (som dessutom var rädd för hästar (!) efter en dag med H.A.L.T (r) Horse Assissted Leadership Training. 

"Jag vill tacka för en väldigt spännande kurs!
Jag tycker att det var väldigt bra att få växla praktik och teori. Du hade en bra förmåga att lyfta in och poängtera det teoretiskamomentet när vi praktiskt övade på hästarna. Jag tycker också att stämningen i gruppen snabbt blev väldigt öppen, tillåtande och ärlig.
Sen hade jag absolut kunnat hålla på två dagar istället. Det kändes lite kort. Kanske även haft mer tid att fylla på våra papper (även korsvis med feedback till varandra)och hunnit prata mer kring dem. Sammanfattningsvis ett fantastiskt bra upplägg och så här i efterhand känns det konstigt att det inte är mer hästar involverade i alla ledarskapskurser!"

Så tveka inte - nästa tillfälle för H.A.L.T (r) i vår är den 27 april samt den 18 maj !


Behöver du tips för att utveckla din arbets-grupp?

I boken från Grupp till Team får du många handfasta tips och idéer om hur du kan jobba med din arbetsgrupp för att utveckla er till ett High Performance Team. Så här säger en av mina läsare: "Denna bok gillade jag!! Lättillgänglig och inspirerande, som du lätt kan ta till dig och genast börja använda. Rekommenderar den till ledare/chefer, HR folk & konsulter att läsa den."

Läs mer

Trampar ni nya stigar eller går ni de gamla vanliga?

Idag "står" företag och organisationer inte inför förändring - förändring sker hela tiden och termen "arbetsro" känns förlegad. Jag kommer ihåg från min tid som personalchef efter diverse konferenser, nylanseringar etc då en del konstaterade "ja, ja, nu går vi hem och kör som vanligt". Just det där att köra som vanligt, att trampa de vanliga stigarna dvs kommunikationsvägarna i företaget är en orsak till att förändringar inte sätter sig utan vi lever med ständiga omorganisationer. Vi måste trampa nya stigar! 

Läs mer

Besök oss på vår webbplats eller följ oss i våra sociala kanaler.

facebookfacebookyoutubehomepage

Du får detta nyhetsbrev eftersom våra vägar har möts på ett eller annat sätt. Kanske irl, på LinkedIn, som uppdragsivare eller i vänskap.  Skulle du trots detta vilja avsluta din prenumeration, klicka här.