Nyhetsbrev med senaste LEGO-nytt. Problem att visa det? Se det i din webbläsare.

Din LEGO-butik på nätetmed varuhus vid Marieberg Galleria, Örebro

Nyhetsbrev nr 2 - mars 2017

Denna vecka laddar vi hyllorna med mars alla LEGO nyheter samt fyller på med massor av import LEGO. Vi försöker hela tiden hitta era önskekartonger ute i världens alla hörn, samt ha de allra senaste produkterna till pressade priser.  

MARS NYHETER på hyllan

Nu har vi laddat upp med mars-nyheterna. Set från Speed, Minecraft, Super Heroes samt Elves. Och till bra pris som vanligt förstås :-)

Välkommen till Marieberg köpcentrum eller på nätet.

Köp nyheterna här

Batman 71017 på köpet v.9

Under v.9 tom söndag medföljer en hemlig Batman Minifigurpåse varje beställning. Skriv bara "Batman" i kassans fält för kommentarer. Fom 2017 sker färre släpp av minifigs och i mer begränsade upplagor.

20 unika Batmanfigurer

Bygg dig själv!

Ibland kan det vara skönt att bara vara sig själv. Kom ut till vårt LEGO varuhus vid Marieberg köpcentrum, och botanisera bland våra Minifigur-delar. Nu rejält påfyllt!

Bygg en figur för bara 29kr

DUPLO NÄT-REA 15% v.9

Iscensätt verkliga händelser med DUPLO. En värld med moderna figurer som är lätt att känna igen sig i. Använd rabattkod DUPLO15. Anges i fältet för rabattkoder. 

Härligt billigt DUPLO

Batman Movie eventet

Tusen tack till alla som besökte oss under The Batman Movie eventet i Marieberg 25/2. Håll koll på hemsida/FB när vi har nästa ...

Vilka vann på eventet?

FRI FRAKT tom fredag

LEGO handlar mycket om glädje och gemenskap. Så använd koden själv - men dela också gärna med den till en arbetskamrat, granne eller en kompis. Koden LEGOKOMPIS gäller tom 3 mars kl 20.00. Kombineras ej.


Följ själv ditt paket

F.o.m november förra året kan du som kund själv följa ditt paket via en spårnings-länk (tracker) som mailas till dig när vi bokat ditt paket. Målet med varje paket är at det skall vara framme dagen efter.


Ebrix är stolta återförsäljare av LEGO gruppens alla original-produkter, som bygger på den världsberömda LEGO klossen. Vi på företaget och vår omgivning älskar LEGO, vilket också är drivkraften bakom varuhuset i Örebro och denna webbshop!


Kundservice: 0197601540  Kontor: 0197617470
Karta: Hitta hit

E-post: info@ebrix.se

Med varuhus vid Marieberg Köpcentrum Örebro


Följ med på Facebook och Instagram

facebookinstagram

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss, och att du har anmält dig till vårt nyhetsbrev.

Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.