Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Nyhetsbrev februari

Vårens ordförande och sportchefskonferens

Vårens ordförande och sportchefskonferens kommer äga rum lördag den 11 mars. Teman under dagen kommer att vara fördjupning av damverksamheten, anläggningsfrågor och sportslig utveckling. Plats är ej klar ännu, men information och detaljer kommer skickas till berörda inom de närmsta veckorna.


Tränar och ledardag 25 mars

Stockholms Idrottsförbund hälsar välkommen till den stora ledar- och tränarkonferensen 2017, "Svensk Idrotts Framtid". Den 25 mars öppnas portarna till Clarion hotell i Skanstull för en dag för alla tränare och ledare i Stockholmsdistriktet.
Föreläsarna är noga utvalda för att ge dig som ledare och tränare mer kunskap om hur vi inom idrotten kan utveckla vår verksamhet för att fler ska kunna nå längre och fortsätta längre inom idrotten.

Ett av passen under dagen kommer vara skräddarsytt för ledare inom ishockeyn

Läs mer här: Svensk Idrotts framtid 25 mars


 

 

Ishockeyns dag

I helgen ägde Ishockeyns dag rum i Kungsträdgården. Under dagen fylldes isen med små som stora skridskoåkare som fick testa på enklare övningar, spela tvåmål och även kälkhockey.

Dam och herrspelare från AIK, DIF och Hammarby var med ute på isen och lekte med barnen och visade övningar. På isen intervjuades bland annat Mästarnas mästare och ishockeyprofilen Danijela Rundqvist, idrottsborgarrådet Emilia Bjuggren, AIK:s sportchef Anders Gozzi och Djurgårdens lagkapten Calle Ridderwall.

Dagen var en manifestation för ishockey och skridskoåkning i Stockholm där isen var fylld med stora och små, och avslutades med landskampen Tre Kronor – Ryssland på storbildsskärm följt av konståkningsuppvisning och skridskodisco på kvällen.

 


Global Girls' Game 19 februari

På söndag spelas Global Girls´ Game, en ”stafettmatch” som spelas över hela världen, den startar i Malaysia och avslutas i Kanada. Ett blått och ett vitt lag möts i varje land som deltar, i Sverige givetvis blått mot gult! Resultatet räknas ihop under alla matcher, det kan alltså hända att blå laget leder med 223-108 när matchen i Sverige startar, resultatet fortsätter genom hela eventet.

Det är andra gången som Global Girls´ Game genomförs och i år spelas den ”Svenska delen” i Scaniarinken i Södertälje mellan klockan 13 till 14.

Tjejerna som spelar är födda mellan 2001-2006 och spelar till vardags i Södertälje SK och Järna SK.

Läs mer här: Global Girl's Game 19 feb


Sprid vårat nyhetsbrev

Sprid gärna vårt nyhetsbrev till din förenings medlemmar så att de inte missar vad som är på gång inom "Stockholmshockeyn".

Det går också att teckna upp sig för att prenumerera på nyhetsbrevet här: Jag vill ha Stockholms Ishockeyförbunds nyhetsbrev

Viktiga datum

11 mars
Ordförande och sportchefskonferens

25 mars
"Svensk idrotts framtid", konferens på Clarion Hotel

14 juni
Stockholms Ishockeyförbunds årsmöte


Stockholms Ishockeyförbund finns på Facebook och Youtube.

facebookyoutube

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.