Automotive 1: Februari 2017

MÄRK UPP VINTERDÄCKEN

Även om det fortfarande är vinter så knackar snart våren på dörren och man får äntligen ta av vinterdäcken. Märk upp dem med vår HANDY SMART TYRE  så underlättar det när du byter däck till vintern igen.

Förpackningen innehåller fyra handtagsband med invävd text för respektive däck, HB/höger bak, VB/väster bak och så vidare. Förvaringen sker smidigt genom att man hänger däcken i bandet på en krok i väggen eller staplar på hög.


SPARA UTRYMME OCH FÖRVARA SMART

Fasty Boxlift gör det möjligt att förvara större saker, exempelvis takboxen eller surfingbrädan i garagetaket.

Förpackningen innehåller en hänganordning som enkelt monteras i taket direkt ovanför bilen. Enkelt kan man ensam lossa och sänka ner eller höja från bilen.


LASTA SÄKERT MED FASTY BIKE

Fasty BIKE använder du för att lastsäkra ditt fordon vid transport. Använd BIKE både vid lastning på släpkärra eller för att förankra i bussen på bästa sätt. Enkelt och säkert!


FASTY LASTNÄT HÅLLER LASTEN PÅ PLATS

Fasty LASTNÄT finns i två praktiska storlekar för säkring av din last på släpkärra, takräcke etc. Dubbla elastiska gummirep i ytterkanterna av nätet borgar för säkrare lastning.


SPÄNNBAND OCH LASTSTOPP SOM GER STABILITET

Fasty BANDSTRÄCKARE med spännband av polypropylen samt utrustat med laststopp är det effektivaste tillbehöret för alla som fraktar på biltaket, speciellt när man ofta måste lossa från räcket.


facebookyoutubegooglepluslinkedin

Du får detta utskick för att du är en kund eller kontakt till oss. Om du har några frågor så tveka inte att kontakta oss!

FASTY AB - Terassvägen 1 - 334 33 Anderstorp - Tel. 0371-178 80 - info@fasty.se -  www.fasty.se