Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Nyhetsbrev januari

Sundbyberg nominerade till pris

Sundbybergs IK har nominerats till Svenska Barnidrottspriset.

Priset är instiftat av nätverket Svensk Barn och Ungdomsidrott. Nätverkets strävan är att barnkonventionen ska efterlevas och fastställas inom svensk barn- och ungdomsidrott. Genom att skapa debatt och arbeta med påtryckningsarbete vill vi att barnens rättigheter ska hamna i fokus inom idrotten.

Du kan läsa hela nyheten här:
Sundbybergs IK nominerade till Svenska Barnidrottspriset

Grattis till nomineringen, hälsar Stockholms Ishockeyförbund!


Vi behöver din hjälp!

Stockholms Ishockeyförbund arbetar för att synliggöra det stora jobb som våra föreningar lägger ner. Nu behöver vi din hjälp för att kunna lyfta goda föreningsexempel.

Har din förening en historia att berätta? Något som ni är stolta över i er förening?

Skriv en kortare beskrivning och skicka gärna en bild också till: marcus.bojling@stockholmhockey.se


Omlottningar Stockholm Hockey Cup

Nu är det snart dags för omlottning i division 1-serierna för U14 och U15.
Både U14 och U15 lottas nu under de närmaste dagarna. Som vanligt blir det ganska snabba puckar så vi ber föreningarna att vara beredda med förbehåll och tidsättning av matcher etc. Mer info om sista dag för tidsättning har skickats till föreningarna.

När föreningarna har tidsatt sina matcher så kommer det kompletta spelschemat att publiceras på stats.swehockey.se. Sedan startar fortsättningsserierna redan till nästa helg.

 

Ishockeyns dag

Lördagen den 11 februari arrangerar Stockholms Ishockeyförbund tillsammans med AIK och Djurgårdens IF ”Ishockeyns dag” i Kungsträdgården. Under dagen kommer det att vara aktiviteter på och utanför isen, tävlingar och intervjuer på scen. Kom och testa på både ishockey och kälkhockey. På eftermiddagen visas också landskampen Tre Kronor-Ryssland på storbildsskärm. Ishockeyns dag startar kl. 11 på lördagen 11 februari.

Ishockeyns dag arrangeras också i samarbete med Svenska Ishockeyförbundet, Hammarby IF, Stockholm Stad och Stockholms Parasportförbund.

På vår hemsida kan du läsa mer och se tidsprogram för dagen. Du kan också ladda ner en affisch och sätta ute hos din förening.

Klicka här för att läsa mer om Ishockeyns dag:
Ishockeyns dag 11 februari

Facebookevent:https://www.facebook.com/events/399973370340629/

 


Serieutvecklingsträffar

Tävlingskommittén har bjudit in till serieutvecklingsträffar och begett sig ut på turné under januari månad.

Totalt blir det sju stycken träffar runt om distriktet för att föra dialog kring tävlingssystem och strukturer för barn- och ungdomshockeyn i Stockholm.

På bilden pratar Michael Hansson Löfqvist, från Stockholmsidrotten, om Svensk Idrotts nya strategi, "Från triangel till rektangel".

Från träffarna samlas synpunkter in och ska resultera i ett förslag som presenteras på en tävlingskonferens med alla 40 ungdomsföreningar i februari. Det slutgiltiga förslaget ska sedan ut på remiss innan beslut kan tas vid vårens ordförande- och sportchefskonferens den 11 mars.


Sprid vårat nyhetsbrev

Sprid gärna vårt nyhetsbrev till din förenings medlemmar så att de inte missar vad som är på gång inom "Stockholmshockeyn".

Det går också att teckna upp sig för att prenumerera på nyhetsbrevet här: Jag vill ha Stockholms Ishockeyförbunds nyhetsbrev

Viktiga datum

11 februari
Ishockeyns dag i Kungsträdgården

15 februari
Sista övergångsdatum för junior och seniorspelare

11 mars
Ordförande och sportchefskonferens

14 juni
Stockholms Ishockeyförbunds årsmöte


Stockholms Ishockeyförbund finns på Facebook och Youtube.

facebookyoutube

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.