Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Nyhetsbrev december

Visa-upp-sig-tillfällen i januari

Stockholms Ishockeyförbund har tidigare haft Visa-upp-sig-tillfällen för den ålderskull som är aktuell för TV-Pucken. Det här tillfällena har tidigare varit riktad mot utvalda spelare. Sedan förra året är samtliga spelare födda aktuellt år välkomna.

Du kan läsa mer om Visa-upp-sig-tillfällena och hitta inbjudan här: http://www.stockholmhockey.se/Nyheter/Nyheter/inbjudantillvisa-upp-sig-tillfalle2017/


Kansliets öppettider i jul

Kansliet har stängt följande dagar förutom de röda dagarna:
23 december
30 december
5 januari
Övriga vardagar öppet som vanligt.


Träffar för serieutveckling

Tävlingskommittén kommer att inleda ett arbete avseende utveckling av seriebestämmelserna för Stockholm Hockey Cup som ni föreningar härmed bjuds in att delta i via era tårtbitar. Vi kommer att besöka alla sju tårtbitarna under januari månad för att samla in all den erfarenhet och kunskap som finns ute hos er föreningar. 
Det är Tävlingskommitténs intention att seriebestämmelserna för Stockholm Hockey Cup ska genomsyras av Svensk idrotts nya strategi (från triangel till rektangel) och det är även detta som är utgångspunkten för tårtbitsmötena.

Inbjudan har skickats till föreningarna, kontakta din förening om du har synpunkter och inspel om du vill bidra med till arbetet.

 

 

God Jul och Gott nytt år

Stockholms Ishockeyförbund vill önska alla spelare och ledare en God Jul och ett Gott nytt år!


Stockholm Stad storsatsar på konst och naturfrusna isbanor

Skarpnäcks sportfält

Hela 23 stycken naturisar har hittills spolats upp inom Stockholm Stad. Isarnas storlek varierar lite på var de är lokaliserade.

Många av ytorna används som bollplaner under sommarhalvåret, men har spolats upp med naturfrusen is nu när vädret så tillåter.

De naturfrusna isbanorna bokas normalt sett inte, så allmänheten är välkomna att åka skridsko på dem närhelst det finns is.

Klicka här för att se en lista över både naturfrusna och konstfrusna isbanor i Stockholm Stad:

Natur- och konstfrusna isbanor i Stockholm Stad


Sprid vårat nyhetsbrev

Sprid gärna vårt nyhetsbrev till din förenings medlemmar så att de inte missar vad som är på gång inom "Stockholmshockeyn".

Det går också att teckna upp sig för att prenumerera på nyhetsbrevet här: Jag vill ha Stockholms Ishockeyförbunds nyhetsbrev

Viktiga datum

15 februari
Sista övergångsdatum för junior och seniorspelare

11 mars
Ordförande och sportchefskonferens

14 juni
Stockholms Ishockeyförbunds årsmöte


Stockholms Ishockeyförbund finns på Facebook och Youtube.

facebookyoutube

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.