Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Nyhetsbrev 4                                                                December 2016

Tack till alla våra trevliga kunder!

2016 blir ett bra år! Vi fortsätter bygga och ta hand om trädgårdar till våra trogna kunder och vi har fyllt vår kalender tills jultomten kommer!
För att leva upp till vårt mål att hela tiden överträffa era förväntningar, har vi rekryterad flera trevliga och kompetenta medarbetare. Vi har nu huvudsakligen två starka och proffsiga team igång samtidigt. Det ena gänget är Jesper, Johan och Martin och det andra är Peter, Ulf och Ola. Richard och Pia arbetar mest på kontoret även om de är väldigt glada för att komma ut och hugga i och träffa Er.

Nu siktar vi mot 2017 och vi ska fortsätta ha kul och utvecklas tillsammans med Er.


Trädgårdsskötsel - abonnemang

Vi vill fortsätta att hjälpa Er med trädgårdsarbetet även i framtiden. Vi tror på framförhållning och planering och hur det kan underlätta för både Er och oss.
Därför kommer vi att starta upp en abonnemangstjänst där vi tillsammans med Er, planerar arbetet i Er trädgård när den behöver oss som bäst.

Vi kommer att kontakta Er i början av 2017 för att berätta mer om vår nya idé. Fundera redan nu på hur Ni skulle vilja vill få hjälp av oss i framtiden.

Vet Ni redan nu vad ni behöver hjälp med så hör av Er till oss via telefon eller mejl.


Ett smakprov av våra projekt 2016

Vinterjobb

Behöver du fälla träd eller fräsa bort gamla stubbar som är i vägen för gräsklipparen? Det är jobb som är lämpliga att göra vintertid.


Husdränering och gjutning av bottenplattor

Med den ökade kompetensen bland personalen kan vi nu erbjuda dränering av hus och gjutning av mindre bottenplattor. Det är ordning och reda på jobben och vill ni att vi skall titta på ett ev. projekt så hör av er!


facebook

Gilla oss gärna på Facebook där vi lägger ut bilder på pågående projekt.

Till sist vill vi önska er

GOD JUL OCH GOTT NYTT ÅR!

Vi ses 2017!

Jesper   Johan   Martin   Ola   Peter   Pia   Richard   Ulf

www.timjantrad.se        Richard Sundien:  070-474 0 474       mejl: info@timjantrad.se

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.

Sent with Get a Newsletter