Julhälsning från EPS Human Invest. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

God Jul och Gott Nytt 2017!

Bokslut... Ja det är väl dax för det, hur har 2016 varit och hur vill du att 2017 skall bli? För om inte du har en plan för ditt liv - vem skall då ha det? Eller måste jag ha en plan? Det blir som du tänker säger en del - det blir aldrig som du tänker säger andra. Vad skall jag tro på? 

För mig är det viktigt att sätta intentioner för hur jag vill ha det - för hur det skall bli. Det är inte en plan, en budget med mål och delmål men det är en riktning. Och jag vet att när jag sätter intentionen så kommer jag oundvikligen att se till att det jag gör och väljer kommer att ta mig i den riktningen som jag vill. Jag kanske inte når ända fram men i alla fall en bra bit på väg.

Oavsett hur DU väljer att göra så välj! Gör medvetna val så är du med i ditt liv.

Jag hoppas att du får en härlig jul och nyårstid. För mig har 2016 varit ett fantastiskt år, många härliga möten och processer - för 2017 är intentionen att fortsätta få vara delaktig i utvecklingsprocesser för de människor och organisationer jag möter och jobba mer i närområdet :-)

Från mig till dig en önskan om en

God Jul och Gott Nytt År!


Julklappstips

Har du svårt att hitta på julklappar? Jag kan tipsa om några böcker - naturligtvis min egen - Från Grupp till Team, en e-bok som du kan hitta här. Men oxå min duktiga kollega Ulrika som har skrivit en bok om att leda möten på distans. Två nog så viktiga kompetenser i dagens arbetsliv. Hennes bok kan du hitta här.


Är du en ledare värd att följa?

Idag räcker det inte med bra ledarskap vi behöver också ha medledare. Medarbetarskap räcker inte - det är medledarskap som är "det nya".

Ständiga omorganisationer (varför inte sluta kalla det för omorganisation förresten - säg att vi är en organisation i ständig utveckling så blir det inte så dramatiskt..), förändringar, utveckling gör att vi behöver mobilisera hela företaget/organisationen. Ett sätt att träna nya arbetssätt eller ovana situationer är att ta hästarna till hjälp i H.A.L.T - Horse Assisted Leadership Training, där du kan ta med ditt team eller varför inte en individuell coachingsession för att utveckla ditt ledarskap och låta hästen ge dig feedback. Dessutom får du feedback från övriga deltagare och mig såklart. Så här sa en deltagare från en ledarskapsdag tillsammans med H.A.L.T i höstas:

"Igår ett virrvarr av intryck och en enorm wow-känsla... Idag är virrvarret, iaf till stor del, utbytt mot lärdomar, lite mer klokhet, fördjupad självkänsla och ett kliv uppåt i självförtroendet (hästar är STORA...) - och fortfarande en enorm wow-känsla. En dag i Fjärås på ledarskapsträningen H.A.L.T. (Horse Assisted Leadership Training) under ledning av Eva P Svensson och man är både knockad och uppfylld av att ställas inför både sig själv, härliga - och ärliga - kursdeltagare (och Eva) och fyra muskulösa "redskap" i form av underbara Gunnar, Ecuador, Rodney och Falcon 🐴🐴🐴🐴 som gav blixtsnabb respons på kroppshållning, kommandon, tempo och   t o m ens tankar... Är du med nyfiken på ledargestalten inom dig? Tror du kanske inte ens att den finns? Jag kan inte nog rekommendera detta fantastiska sätt att finna ledaren inom dig och utveckla densamma till att kunna läsa av både de du leder och dig själv. Surfa in på EPS Human Invest och hitta ett tillfälle för DIN wow-upplevelse. Tack Eva för en fantastisk dag"

Så - våga göra något annorlunda (men väl beprövat), jag kan lova att du får ut mer än du kan föreställa dig!

Jag hoppas vi ses 2017 i något sammanhang, på ett Open Space, en H.A.L.T utbildning eller över en go fika, oavsett så önskar jag dig än en gång en härlig jul- och nyårsledighet :o)

EPS Human Invest

Eva P Svensson


Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev.
Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.