norelem tar steget in på den skandinaviska industrimarknaden. Problem att se nyhetsbrevet? Visa det i webbläsare.

norelem i Skandinavien

Anders Hedin, Marknadsansvarig norelem Skandinavien
Anders Hedin, Marknadsansvarig Skandinavien

Steget in på den skandinaviska industrimarknaden

norelem är en av Europas ledande leverantörer av industriella komponenter och system. Vi riktar nu blicken norrut och tar med nytt kontor och nya medarbetare steget in på den skandinaviska industrimarknaden.

norelem Normelemente KG ett välkänt begrepp inom europeisk industri. Från vårt huvudkontor i sydtyska Markgröningen har vi sedan grundandet 1958 byggt en produktportfölj som omfattar över 33 000 artiklar. Sortimentet är brett och omfattar flexibla standardelement, system och komponenter för maskin- och anläggningsteknik men också utrustning för mätning och provning.

Vi har produktion i Tyskland och Frankrike och ett högmodernt logistikcenter som erbjuder snabba direktleveranser till kunder över hela vårt upptagningsområde. Våra produkter föreskrivs av konstruktörer i hela Europa och säljs i stora kvantiteter till slutanvändare inom t.ex verkstads-, fordons-, flyg- och livsmedelsindustrin.

För att på nära håll möta kunder i Sverige och Skandinavien etablerar vi under hösten ett nytt försäljningskontor i värmländska Karlstad. Kontoret blir navet i vår skandinaviska satsning och utgångspunkten för vår marknadsbearbetning.

Välkommen att kontakta:

Anders Hedin
Marknadsansvarig Skandinavien
anders.hedin@norelem.com
Tel: +46 (0)54 56 88 11


möt oss på Elmia Subcontractor

Möt norelem på Elmia Subcontractor 8-11 november
Möt oss 8-11 november i monter D 04:48

Möt oss på Elmia Subcontractor 2016

Elmia Subcontractor 8-11 november blir startskottet för vår satsning och ett första tillfälle att möta svenska industriföretagare. Vi finns på plats i egen monter där vi berättar om oss själva och visar delar av vårt stora program.

Välkommen till monter D 04:48.


Våra produkter

I januari 2017 publiceras vår nya svenska webbplats där sortimentet kommer att presenteras i detalj. Tills vidare är du välkommen in på vår internationella webbplats norelem.com.


Flexibelt standardsystem

Monteringssystem

Maskin- och anläggningskonstruktion


Mätning och provning

Transport- och förflyttningsteknik

TechnoShop© norelem AB · Zakrisdalsvägen 26 · 653 42 Karlstad
info@norelem.se · Tel: +46 (0)54 56 88 11

Legal notice | Terms and Conditions | Privacy Policy