Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

"Återta dialogen!"

Ovanstående är ett citat från Kjell Lindström, Noden ur en video från Mgruppen. En av de stora utmaningarna idag för företag och organisationer är att det inte ges (tas?) tillfällen att samtala med varandra. Vi behöver ha verkliga möten mellan människor för att kunna känna tillit till varandra på arbetsplatserna, och i min värld så krävs det möten irl och inte bara genom telefon eller videomöten.

Just bristen på tillit säger Kjell, är en av orsakerna till att det upplevs finnas en stor ineffektivitet i dagens arbetsliv. Det stora problemet är inte att det finns kompetensbrist - det stora problemet är att människor på olika nivåer i organisationerna inte har verkliga samtal och dialoger med varandra.


Skapa mötesplatser - fånga potentialen!

Att skapa mötesplatser för dialog är ett av de viktigaste områdena som EPS Human Invest jobbar med. Oavsett om det är ett Open Space Technology möte, ett Dialogcafé eller en annan metod. Det är inte metoden som är den viktiga - det viktiga är att skapa en arena, ett klimat där de som är inbjudna känner att de vill och vågar bidra med sina kunskaper och erfarenheter. Vill du veta hur ett Open Space möte kan gå till kan du klicka här: Open Space.


Marknadens mest effektiva ledarutbildning...

Den 22 november i Fjärås har du chansen att utveckla ditt ledarskap med hjälp av hästar i H.A.L.T - Horse Assisted Leadership Training.

Du kommer att ges möjlighet till:

* ökad självinsikt
* större förståelse för hur ditt eget agerande påverkar och upplevs  av din       omgivning
* medvetenhet om hur du uppfattas i ditt ledarskap
* redskap för att möta olika situationer, medarbetare
* ökad trygghet och tillit till dig själv att verka utifrån ditt personliga ledarskap

Läs mer här: epshumaninvest.se

Ingen häst eller ridvana krävs, alla övningar görs från marken och du kommer att kunna omsätta dina upplevelser till din vardag.

Pris: 2 995:- ex moms inklusive lättare förtäring och dokumentation. Anmälan är bindande men inte personlig.
För mer information och anmälan kontakta Eva P Svensson, 0706-898550, eva@epshumaninvest.se


VÄLKOMMEN!
P.S De första som anmäler sig erhåller en kopia av min nyutkomna e-bok "Från grupp till team"!


Från grupp till team

Ja, det är namnet på en bok som jag har skrivit. Jag fick förfrågan från ett förlag som heter Bookboon och som publicerar e-böcker. Lite speciellt med Bookboon är att många böcker är gratis för studenter medan andra böcker (som min) kostar en liten slant.

Min ambition med boken har varit att skriva en väldigt praktisk bok med många tips och övningar som är användbara i vardagen, oavsett om läsaren är chef eller gruppmedlem.

Om du vill läsa mer om boken eller ladda ner så hittar du den här - Från grupp till team.

SIDFOT

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev.
Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.