Ser nyhetsbrevet konstigt ut?
Klicka här för att se det i webbläsaren.


NYHETSBREV nr 5/2016

En ny POPup-restaurang har öppnat på Furunäset

Nu finns det möjlighet att äta lunch i Borgen på Furunäset. Konceptet är en POPup-restaurang, i samarbete mellan Restaurang 2KöK och Furunäsets Företagsby. 


De säljer resor med Sápmi och Nordkalotten som mål

North Sweden Event & Resor AB är ett nystartat företag som har kontor i Acusticum 2. Ägarna Joakim Pååve och Ulf Nårsa skräddarsyr resor för nya spännande målgrupper.


Nu kan du boka laddplats

Vi har nu ett antal stolpar reserverade för elbilar vid Acusticum / Piteå Science Park och Furunäset. 
Mer information om hur det fungerar finns här.

För bokning, ring Carina 0911-933 95 för Furunäset och Marina 0911-933 83 för övriga fastigheter. Tekniska frågor besvaras av drifttekniker Anders Sundqvist på tel. 0911-933 88.


Välkommen CLIFFTON

Cliffton säljer grus och förmedlar transport- och maskintjänster. Vintertid sköter de även snöröjning, bl.a. för Piteå Näringsfastigheters räkning. Sedan i juli finns de i vår lokal på Batterigatan.

LOKALnyheter

I denna fastighet på Pitholmens Industriområde huserade tidigare Nybergs Mekaniska, innan de flyttade till större lokaler. Lokalerna som mäter ca 2000 m² lämpar sig för mekanisk industri, verkstad och tillverkning.
Fastigheten är utrustad med två traverser.
I anslutning finns väl tilltagna markytor. 

För mer information, eller om du inte hittar den lokal du söker, kontakta Johannes Lidström 
tel. 0911-933 91.

Fler lediga lokaler hittar du HÄR.  


FELANMÄLAN dygnet runt

När du upptäcker att något inte fungerar är vi tacksamma om du meddelar oss så snart som möjligt.

Felanmälan är öppen dygnet runt och kan göras via vår webb eller på
telefon: 0911-933 66. 


PROFILEN

SUSANNE GRUNDBERG 
Ekonomiassistent

Tid hos PNF:
Ett och ett halvt år. 

Dina arbetsuppgifter?
Jag assisterar de övriga på ekonomiavdelningen och jobbar i huvudsak med leverantörsfakturor och fakturering. 

Vad är det bästa med ditt jobb?
Det är ett varierande jobb med stora utvecklingsmöjligheter– jag har fortfarande mycket att lära och det känns stimulerande. Dessutom får jag jobba med ett härligt gäng, jag har verkligen fina arbetskamrater. Jag trivs otroligt bra på jobbet och känner att jag har hittat min plats.

VISSTE DU ATT...
Susanne bor på Djupviken med man och två barn. Hon är en kreativ och pysslig person som på fritiden bland annat gillar att tillverka smycken i silversmide. 


PNF är ett helägt kommunalt fastighetsbolag. Vår uppgift är att stödja näringslivet och sysselsättningen i Piteå kommun. Hos oss får du inte bara en lokal – du får också ett stöd utöver det vanliga. Vi vill hjälpa dig att växa – oavsett vad du söker har vi lokalen för dig. 

www.pnf.se

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är kund hos oss eller för att du har anmält dig till vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta prenumerationen, klicka här.