Välkommen till höstens mest intressanta frukostseminarium!

Att inte återkomma, svara på mail eller ge besked. Det är några av de saker vi retar oss på när det gäller affärsmässiga relationer.

Vad är ett gott business behavior? Hur ofta leder bristen på business behavior till att du faktiskt tappar affärer? Många är omedvetna om att omgivningen tycker att de brister i affärsmässigt uppförande. Varför är det så?

I detta frukostseminarium delar Annmarie med sig av erfarenheter samt ger tips och råd på temat business behavior.

Varmt välkommen till vårt frukostseminarium den 4 oktober klockan 8:10 - 9:30, Sveavägen 98, 2tr. Frukost serveras från klockan 7.50.

Ta del av Annmarie Palm’s alldeles färska bok i ämnet och få tips hur du behåller dina affärer!

Annmarie kommer att erbjuda er möjligheten att köpa hennes signerade bok till reducerat pris.


Annmarie Palm är kommunikationsstrateg och specialist inom business behavior på företaget Relationista

Relationista erbjuder intervjuer med dina kunders kunder, marknad och omvärld plus föreläsningar och workshops i business behavior. Annmarie har lång erfarenhet av att utveckla verksamheter ur ett kommunikativt perspektiv och en förmåga att hjälpa sina kunder till att utveckla relationsbyggande kommunikation som resulterar i lönsamma affärer.

Marika Skärvik, VD PerformancePotential

Berättar om hur insikt om kunders och leverantörers preferenser, kan hjälpa dig att styra din marknadskommunikation för att uppnå bättre resultat.


Frukostseminarium, 4 oktober, kl. 07.50 - 09.30, Sveavägen 98, plan 2

Anmäl dig här senast 21 september. Vi bjuder på frukost.



Varmt välkommen

Daniel Brodecki

Mail: daniel.brodecki@performancepotential.se

073-0813047

Affärsutvecklare och rådgivare

PerformancePotential

Om PerformancePotential
Vi levererar Potential Management för den professionella världen. Vi matchar VerksamhetensDNA™ med individers ArbetsrelateratDNA™ för att skapa tydliga förutsättningar för hur en organisation och person kan bli mer framgångsrika och produktiva tillsammans. Vårt verktyg ökar kundnytta, prestation och produktivitet, och används i kretsloppet för Affären, Medarbetarna och Kompetenspusslet. Vi säkerställer att din organisation nyttjar sin potential till fullo.

Mer information på www.performancepotential.se



Svårt att läsa, öppna mailet i webbläsaren

Avsluta konversation klicka här