Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

NYHETSBREV SEPTEMBER

Hej alla fina Kärleksakutare, hoppas ni haft en superskön sommar och hämtat kraft inför ett nytt läsår! Nu kickar vi igång höstterminen 2016 med Kärleksakuten, så scrolla ner i detta nyhetsbrev för att läsa om vad som kommer att hända höst och se bilder från vår nationella utbildningsvecka som hölls i Vingåker i början av augusti! 


LÅT OSS PRESENTERA.....!


Vi i nationella styrelsen vill stolt presentera slutresultatet av årets stora projekt: Kärleksakutens nya officiella hemsida! 

Vi vill även tacka Mats Liu som har hjälpt oss otroligt mycket med att förverkliga våra idéer och visioner. Klicka in på länken nedan för att läsa uppdaterad info om organisationen, titta på fina bilder och filmklipp på våra medlemmar, samt andas in sidans nya fräscha design! 

karleksakuten.se


NH LINKÖPING

Höstens nationella helg kommer att hållas den 14-16 oktober i Linköping. Helgens tema är Agenda 2030 (Sustainable Development Goals (SDG) 2030), med föreläsningar och workshop i temats tecken. Utöver det kommer även det bjudas på god mat, en rolig sittning och gött häng! 

Är det första gången du åker på NH betalar du endast 100 kr, och då inkluderar det mat, boende, utbildning, sittning och resa. Det är ju nästan dyrare att stanna hemma, så häng med till Linköping du också! 

BLI EN DEL AV NATIONELLA STYRELSEN 2017?

Under den nationella helgen i Linköping kommer det hållas ett FUM-möte där den nya nationella styrelsen för verksamhetsåret 2017 ska väljas. Är du sugen på att kandidera (ja det är du) eller vill nominera någon (ja det vill du)? 

Släng iväg ett mail till valberedningen valberedningen@karleksakuten.se med namn och motivering! 


NYA NYHETSBREV

Från oktober månad och framåt kommer Kärleksakutens nyhetsbrev att ändra design. Nytt, snyggt och modernt!


UTRYCKNINGAR HT-16

Vill du följa med Kärleksakuten på utryckningar hos gymnasie- och högstadieskolor och göra skillnad? Ge elever en rolig och lärorik undervisning i sexualkunskap och hålla i värdefulla värderingsövningar för unga? Förändra samhällets syn och normer kring sex i en positv riktning?

Enligt många medlemmar är utryckningarna den bästa delen inom hela organisationen och ingen förkunskap krävs.
 
Hör med din lokala styrelse när de är planerade på din ort under höstterminen! 

PROFILPRODUKTER

Äntligen har vi fått in våra nya profilprodukter som nu går att beställa! 

Är du sugen på att beställa svarta eller röda t-shirts i ny design, svarta tygpåsar med KA-loggan eller varför inte de svarta klassiska mjukisbyxorna och hoodiesarna? 

Beställ hos din lokala styrelse! 


@KARLEKSAKUTEN

Visste du att vi har ett instagram-konto? Följ oss på instagram för ta del av allt roligt som händer i Kärleksakuten. Vi vill också uppmana alla medlemmar att hashtagga sin KA-bilder med #karleksakuten så att vi kan följa varandras verksamheter runt om i landet!


UTBILDNINGSVECKAN 2016

Och nu det bästa till sist, nämligen bilder från sommarens nationella utbildningsvecka i Vingåker! En underbar vecka som hålls en gång varje sommar för våra medlemmar. Välkomna att ansöka nästa år!  


facebookinstagram

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.