Bli inspirerad och ta del av vår filmade paneldebatt i Almedalen om Matchning för 2020-talet!


Varför tas inte kompetens och potential tillvara och varför är det så svårt att få matchningen på arbetsmarknaden att fungera?

Under Almedalsveckan bjöd vi in Azita Shariati, VD Sodexo, Christina Forsberg General Direktör  CSN, Jörgen Kihlgren, Ledarna och Lars Friberg, Swedbank Group till ett spännande samtal om varför matchningen på arbetsmarknaden fortfarande inte fungerar tillfredsställande. Med i samtalet är också Linda Westring från Hammer & Hanborg.

Titta på filmen här


Medverkande:

Marika Skärvik, VD PerformancePotential

Har lång chefserfarenhet kring kompetensfrågor och fördjupar oss i begreppet Potential Management. Utnämnd till Årets Chef 2005.

Azita Shariati, VD Sodexo

Bedriver mångfalds och kompetensfrågor utöver det vanliga. Utnämnd till Årets Mäktigaste Affärskvinna 2015 och Direktör 2016.

Christina Forsberg, Generaldirektör CSN

Har funnits inom myndighetsvärlden inom olika positioner. Bedriver fokuserat kompetens- och matchningsfrågor inom ledarskap. Utnämnd till Årets Chef 2015.

Lars Friberg, Koncern HR Chef Swedbank Group

Lars var vid tillfället HR chef koncern inom banken och har lång erfarenhet inom bankverksamhet och arbetat med kompetensmatchning utifrån modern metoder.

Jörgen Kihlgren, Ledarskapsutvecklare, Ledarna

Möter dagligen chefer med olika utmaningar och har lång erfarenhet av omställning och karriärrådgivning.

Linda Westring, Principal Consultant, Hammer & Hanborg.

Linda verkade vid tillfället som konsult inom rekrytering, tillsättningar och stöttar verksamheter i deras strategiska kompetensförsörjnings arbete.



Med vänlig hälsning

Daniel Brodecki

Affärsutvecklare och rådgivare

0730813047

daniel.brodecki@performancepotential.se

Om PerformancePotential
Vi levererar Potential Management för den professionella världen. Vi matchar VerksamhetensDNA™ med individers ArbetsrelateratDNA™ för att skapa tydliga förutsättningar för hur en organisation och person kan bli mer framgångsrika och produktiva tillsammans. Vårt verktyg ökar kundnytta, prestation och produktivitet, och används i kretsloppet för Affären, Medarbetarna och Kompetenspusslet. Vi säkerställer att din organisation nyttjar sin potential till fullo.

Mer information på www.performancepotential.se



Svårt att läsa, öppna mailet i webbläsaren

Avsluta konversation klicka här