Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

ARRANGÖRER


INTERSPORT
ITAB SHOP CONCEPT
JÖNKÖPING ENERGI
JÖNKÖPINGS KOMMUN
JNYTT
JÖNKÖPINGS-POSTEN
PAUL HALL
REGION JÖNKÖPINGS LÄN
VÄTTERHEM
SAUCONY
ICA MAXI
ATTEVIKS

Läs mer om loppet på vår hemsida. Frågor kan mailas till jonkoping@blodomloppet.se.

Nu är det bara knappt tre månader kvar till årets löparfest i Jönköping. Årets evenemang äger rum tisdagen den 16 augusti med start och mål i Knektaparken - en park som i år fått en ny fin arena, i första hand för kanot, men som kan nyttjas även i andra sammanhang. Åskådarplatserna kan exempelvis användas även för evenemang som Blodomloppet. Platser finns såväl utmed parken som utmed Rocksjön. Dessutom finns toaletter, omklädningsrum och duschmöjligheter i den nya anläggningen, dock i begränsad omfattning.


Vi arrangörer, Blodcentralen i Jönköping och Hovslätts IK, hoppas att ni som deltog 2015 återkommer även i år. Bansträckningen är densamma, den extra bron strax efter start bygger vi även i år, och vattenkontrollerna kommer att bemannas av fler funktionärer. Förra året deltog ca 6 600 i loppet och vi uppskattade att det var ca 10 000 personer totalt i parken. Det mesta ser ut som förra året. En förändring som inträffat är att ICA inte längre är huvudsponsor men matkassen är kvar för deltagande lag och hos oss sponsrar ICA Maxi Jönköping och Lindahls mejeri vårt lopp med extra vara.

LINDAHLS

Våra lokala sponsorer med länk till respektive hemsida finner ni här till vänster. Nedan finns ett erbjudande från Intersport till deltagare i Blodomloppet. Klicka bara på loggan nedan.

INTERSPORT ERBJUDANDE

VÄLKOMMEN MED DIN ANMÄLAN!

Sista anmälningsdag är den 5 augusti men anmäl er gärna redan idag via denna länk. Det går även bra att anmäla sig i Blodbussen under tre tillfällen då, utöver personal från Blodcentralen, även representanter från Hovslätts IK finns på plats.  Vi kommer att finnas på Jönköpings Marknad (centralt i city) den 27 maj, utanför Stadsparksvallen den 28 maj i samband med den allsvenska fotbollsmatchen samt vid ICA Maxi den 2 juni. Då finns möjlighet att både få information om blodgivning och anmäla sig till Blodomloppet.


Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.