Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Nyhetsbrev nr 3 maj 2016


Uppbyggnaden av kunskapsnätet är nu i full gång.

Under våren har två workshops ägt rum och ett tredje tillfälle kommer att äga rum den andra helgen i juni. Under det två workshopstillfällena har många och långa diskussioner förts om innehåll, användning och utbildningssystem. Att kunskapsnätet är något nytt och unikt var samtliga deltagare överens om och hur vi ska bygga upp kunskapsnätet ses som en spännande utmaning. Förutom två workshopstillfällen har projektgruppen för kunskapsnätet haft två konsultations tillfällen där man rådgjort med experter på området utbildningssystem samt distansmötesteknik. Detta har medfört att ytterligare pusselbitar fallit på plats och att hemsidan www.kunskapsnatet.org kommer att lanseras under september 2016.

Nu söker vi deltagare till Kunskapsnätet

Under våren och hösten planeras ytterligare tre workshops tillfällen. Först ut är Ljungskile den 11-12 juni följt av Skellefteå den 27-28 augusti. Ytterligare en workshop planeras i Västmanland under november 2016.

Vid dessa workshops ska vi diskutera alla metoddelar i Kunskapsnätet. Under två dagar kommer vi att ”brainstorma” tillsammans hur vi bäst hanterar frågor som rekrytering av aktiva deltagare till Kunskapsnätet, certifiering av nätverkskoordinatorer, utbildningssystem och slutligen den mycket viktiga frågan om den digitala plattformen som ligger till grund för all verksamhet i Kunskapsnätet. Vi söker även deltagare som är intresserad av att delta i testpanel, referensgrupp samt deltagare som är intresserade av att bidra till enkäter och intervjustudier.

Om du är intresserad av att delta så skicka in din intresseanmälan till kunskapsnatet@rtp.se eller gå in på www.rtp.se/kunskapsnatet och anmäl ditt intresse. Skriv gärna vilken workshop som du är intresserad av. Du behöver inte vara medlem i 
Personskadeförbundet RTP. Om du känner någon som du tror skulle vara intresserad av att delta så förmedla gärna denna information.

Innehåll

Uppbyggnaden av kunskapsnätet och innehållet av densamma är nu i full gång

Nu söker vi deltagare 

Du får detta nyhetsbrev eftersom du har skrivit upp dig på Personskadeförbundet RTPs nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta denna prenumeration, klicka här.

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.