Trendspaning från Storefiller AB. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Möt vintern i Rom. Del 1.

Rom bjuder inte bara på antika kulisser och gränder fyllda med 1000 historier utan Rom bjuder även exklusiva butiker med fantastiska skyltfönster.

Nedanför Spanska Trappan vid Piazza Di Spagna så möts vi av alla de stora modehusens finaste butiker. Vi fyndar plånböcker för några tusenlappar på Loewe eller köper en liten väska på Versace för en halv månadslön. Allt i modern Rom-anda. Glöm Colosseum - det är här nutidens mäktiga mode-gladiatorer möts.


DET LILA BLIR DET STORAExperimentell klädsel som kanske tar fram den djärva och obrydda människan i oss som klär sig för en värld som inte kan se en.


LUXUARY METALGapigt och ganska mycket "hårdrock" i Philipp Pleins skyltfönster.


KINALAMPOR DLXVackert målade kinalampor skapar en lyxig känsla och flörtar med aisen.


HOKUS POKUSMed vackra trollkarsliknande pjäser bygger MD sina skyltfönster med Imse-Vimse-mönster och stilren klädsel.


ETT AV VÅRA SENASTE PROJEKT


fragaoss@storefiller.se

Tillsammans med våra duktiga vänner på J.LINDEBERG så tog vi fram en svart, pianolackerad akrylskylt med deras logotype för  skyltningen på Åhléns City i Stockholm. Vill du se fler projekt av Storefiller så klicka här!


LIFTARENS GUIDEMoncler låter snögubbarna roa sig kejsarligt i Rom med sina traditionella morotsnäsor och svarta slalomskidor (?!).


SKÄRMMÖSSA PÅTRUE COLORSSnyggt mönstrade smala plastväggar är i fokus när det gäller Armanis skyltfönster. Skyltfönstrets glas ger ytterligare en snygg effekt med de kulörta färgerna.DRÖMVÄSKANEn hel del folie och en häftig futuristisk damväska kan göra underverk för ett ganska kalt skyltfönster.


FOLLOW US ON INSTAGRAM


STOREFILLER ON INSTAGRAM

ICEBERG RIGHT AHEADEtt relativt okänt modehus är Iceberg - ett italienskt lyxmärke från Italien. Iceberg har funnits sedan 1962 och dess mode har burits av allt från Pamela Andersson till Lil' Kim.


SNYGGA HÖGAR SOM SÄLJERMed den nya lösningen Luxfold™ är ihopsjunkna högar är ett minne blott. Bygg volym och skapa en exklusiv exponering med vår innovativa vikmallslösning. Ett specialframtaget elastiskt ark som man enkelt för in i det vikta plagget. Läs mer om Luxfold™ här!


Häftiga projekt från Storefiller

MISSA INTE DEL 2! KOMMER SNART!


OM STOREFILLER

Storefiller jobbar med att förverkliga sina kunders butiksvisioner när det gäller dekor, inredning, props och förbrukning. Vi arbetar med kända varumärken, butikskedjor och kan erbjuda logistiklösningar till butiker över hela världen.

Välkommen att kontakta oss för ert nästa butiksprojekt.

Hälsningar,

Andreas Magnusson & Andreas Norlin