Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Nyhetsbrev 2, april 2016

RABATT till idog publik!

Sommaren 2016 spelar vi tre olika föreställningar. För dig som vill
återkomma och se flera finns i år ett rabattsystem. OBS! Dessa rabetterade biljetter måste bokas via teaterfoajén 0587-311305 eller info@stadrateater.se

http://www.stadrateater.se/biljetter/


BOK till snabb publik

I samband med biljettsläpp till sommaren 2016, får de 25 första biljettköparna på plats i Teaterfoajen i Nora en gratis bok av Henning Mankell.


TIPS till nyfiken publik

Den 13 juni kl 19.00 är det en Reading i teaterfoajén. Publiken får höra delar av både Apelsinträdet och Glädjens Akademi.

Allt detta för 75 kr inkl fika.


TACK all publik

Ni som deltog på våra "Nyfiken på..." kvällar om Henning Mankell. Vi har fått mycket beröm för det som Sven Wollter och Stefan Jarl berättade och gjorde under våra evenemang. Det har varit många tappade hakor, glada skratt samt några tårar som fallit. Tack publiken för att ni deltog och gjorde dessa kvällar så speciella!

NU SLÄPPER VI BILJETTERNA!

Den 2 maj är det biljettsläpp inför sommarens säsong. Då har Teaterfoajen specialöppet kl 10.00 - 18.00.  Kalven Birger, känd från föreställningen "Från min loge i en lagård" är på specialbesök!

För er som inte kan vara i Nora den dagen, så öppnar också vår portal på Nortic för biljettköp på nätet eller kan ni beställa biljetter per telefon 0587-311305 eller info@stadrateater.se eller genom turistbyråerna i Nora 0587-81120 och Hällefors. 0591-12001

NU BLOMMAR SNART HELA STADRA!!
Naturen bultar och bankar, blommor står på rad och vill gro och naturen längtar efter blom. På Stadra prunkar det snart av liljekonvaljer och gullvivor, de gamla ekarna från 1700-talet blir åter gröna. Något liknande kan sägas om all verksamhet vid Stadra Teater - nu väntar en ny blommande säsong invid Bergslagens vackraste spelplats. 


TRE SPÄNNANDE TEATERFÖRESTÄLLNINGAR

Sommaren 2016 blir annorlunda. Redan 2 -18 juni spelas Från min loge i en lagård,  Magnus Wetterholms rosade musikteaterföreställning. 8 juli premiär för Henning Mankells Apelsinträdet och den 15 juli premiär på Glädjens Akademi, skriven av Lindesbergs svar på Hasse & Tage: Stefan Jansson.

Förestallningar-2016


facebook

Du får ett Nyhetsbrev eftersom du har anmält intresse av att få information från oss. Antingen via Stadras biljettsystem, på Stadra eller i Teaterfoajén.

Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.