Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

NYHETSBREV JUNI

Hej alla fina! 
Nu är sommaren här och sommarlov står på ingång. Oavsett vad du ska hitta på i sommar hoppas vi i Kärleksakuten att det kommer bli riktigt härligt! 
Vi i Nationella Styrelsen kommer också dra ner tempot under sommaren, men har en del projekt att arbeta med till hösten. Längre ner i nyhetsbrevet kan ni läsa om våra sommarplaner! 


NATIONELL HELG I GÖTEBORG

Den 13-15 maj var det nationell helg på Sahlgrenska Akademin i Göteborg, där medlemmar från IFMSAs sju orter runt om i landet samlades för utbildning, möten, och fest! Kärleksakutens gästades av föreläsaren Anastasia Michaelsdotter som pratade om transexualitet, en otroligt gripande och lärorik föreläsning! 

Kärleksakuten höll även ett extrainsatt årsmöte (årsmötesprotokollet kommer att kunna hittas på driven inom kort) och en workshop med metodutbyten från NECSE som hölls i Nederländerna för några månader sen. 

På kvällen stod sittning och spex på schemat med det gemensamma temat "Regnbågen". Med trerättersmiddag, skratt, utmaningar, underhållning, dans och bastu bjöd Göteborg på en oförglömlig kväll! 

Från lördagskvällens sittning med regnbågstema! Längst upp t.v Uppsala, längst upp t.h Linköping, längst ner t.v Örebro, längst ner t.h Skåne


KÄRLEKSAKUTEN GOES PRIDE

LUNDAPRIDE

KA Skåne representerade Kärleksakuten under Lunds pridefestival den 21 maj. På bilden står Anna Lindholm och Moa Strandberg vid Kärleksakutens bord! 

WEST PRIDE

KA Göteborg kommer att representera Kärleksakuten i RFSUs tält under West Pride och även under prideparaden, något som också gjordes förra året och blev mycket lyckat! På bilden från förra året går f.h. förra årets nationella ordförande Fritiof Ingelhammar, Annie Cervin, Ebba Orava, Pontus Loviken. 


UTBILDNINGSVECKAN 7-14 AUGUSTI 

Nu är det snart dags för Utbildningsveckan 2016 och deadline för ansökan börjar närma sig! 

Veckan håller till på Hjälmargården mitt i Sverige utanför Vingåker, och kommer bl.a. att bjuda på bad, mys, fest och otroligt bra föreläsningar av föreläsare med stora namn! 

Föreläsarna som kommer är: 
* Olle Waller
* Fox Foxhage 
* Sandra Dahlén
* Josefin Grände
* Thomas Wetterberg
* Hanna-Karin Grensman
* Joachim Ståhlberg Illena Bouveng
* Lotta Björkman

Har du inte ansökt än, gör det nu! Deadline för anökan är 8 juni, och görs här

Hela veckan är gratis, det enda du betalar är din resa till och från Hjälmargården! Vi ses väl i augusti???

För frågor, släng iväg ett mail till utbildningsvecka.ka@gmail.com
 


VÅRENS UTRYCKNINGAR

KA Uppsala: Utryckning från Rosendalsgymnasiet i Uppsala. Fr. v. Anna Hedenstedt, Julia Wahlgren, Elin Nilsson, Felix Wittström. 

KA Skåne: Utryckning från Polhemskolan i Lund. Fr. v. Nelly Svahn, Alexandra Möser, Moa Strandberg, Anna Lindholm

Kärleksakutens samtliga lokalorter har kämpat på otroligt bra med vårens utryckningar, något som vi vill ge en stor eloge till! 

Under 2014 gjordes 59 utryckningar totalt i landet under hela verksamhetsåret, och under 2015 gjordes 46 st. Därför är det med stor glädje vi berättar att vi nu under vårterminen 2016 redan lyckats utföra 51 utryckningar totalt i landet! 

Målet är 90 utryckningar under hela 2016, så håll samma kämparglöd uppe även i höst och tänk hur mycket vi får vara med och påverka ungas liv med vår sexualupplysning!  


NATIONELLA STYRELSENS ARBETE I SOMMAR

Nedan följer Nationella Styrelsen sommarprojekt! 

ÖVERLÄMNINGSDOKUMENT

På nationellt håll kommer det att skapas listor på ansvarsområden för samtliga styrelseposter hos lokalorterna. Detta för att ha gemensamma riktlinjer för det lokala styrelsearbetet, samt för att underlätta överlämningen från gamla till nya styrelsemedlemmar.

PROFILPRODUKTER

Nu har de nya profilkläderna äntligen beställts och kommer att vara på plats i Kärleksakutens lager i höst! Är du sugen på att beställa en t-shirt, hoodie, tygpåse eller kanske ett par mysiga mjukisbyxor? 

Ta då kontakt med din lokalort för mer info! 

HEMSIDAN

Arbetet med karleksakuten.se rullar på och vårt mål är att få lansera en ny hemsida innan verksamhetsåret är slut! Med lite tur så kanske den publiceras redan i höst! 


@KARLEKSAKUTEN

Visste du att vi har ett instagram-konto? Följ oss på instagram för ta del av allt roligt som händer i Kärleksakuten. Vi vill också uppmana alla medlemmar att hashtagga sin KA-bilder med #karleksakuten så att vi kan följa varandras verksamheter runt om i landet!


GLAD SOMMAR OCH NJUT AV DAGEN! 

/ KÄRLEKSAKUTENS NATIONELLA STYRELSE


facebookinstagram

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.