Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.


NXP MIFARE Certifikat för 2016 utfört

Fredrik Martinsson, CTO och Christian Kuhr, teknisk ingenjör på Areff har genomgått NXPs MIFARE certifieringsutbildning.

NXP MIFARE Certifikat

För att upprätthålla och utveckla vår kompetens när det gäller högsäkerhetslösningar baserade på MIFARE, så har Areff nu genomgått sin årliga NXP certifieringskurs.

I utbildningen ingår tre moduler:
- Modul 1 MIFARE Classics - fokus på MIFARE Ultralight , MIFARE Ultralight C och MIFARE Classic
- Modul 2 MIFARE Plus - tekniska detaljer för MIFARE Plus och dess olika säkerhetsnivåer
- Modul 3 MIFARE DESFire - funktioner i MIFARE DESFire EV1 och samt nya MIFARE DESFIRE EV2

Alla moduler inkluderade praktiska workshops och applikationsspecifika tips för utvecklare.

För att vara konkurrenskraftiga och att ge våra kunder bästa möjliga service är denna typ av utbildningar viktiga för oss - säger Fredrik Martinsson på Areff.

Fredrik fortsätter - Detta är fjärde gången som vi gör den här typen av NXP MIFARE utbildning på Areff. Vi försöker göra det en gång om året för att hålla jämna steg med utvecklingen av NXPs produkter.


Grattis till UF företaget Pico UF

Pico UF är ett UF-företag från Karlskrona som säljer automatiska sladdvindor för hörlurar och mindre sladdar, både till privatpersoner och företag.

Pico UF deltog på UF-mässan 2016 för företag i Blekinge/Bromölla den 15 maj. Företaget ställde upp och vann hela 4 av 9 kategorier: ”Årets vara”, ”Årets monter” och den prestigefyllda tävlingen ”Årets UF-företag”. Dessutom vann deras ekonomiansvariga, Elin Olsson, pris för ”Årets säljare”.

Vi på Areff har fått möjligheten att vara med och följa deras utveckling och önskar dem ett stort grattis och lycka till i SM i ung företagsamhet i Stockholm mellan den 16-17 maj.

Pico UF består av Jonatan Arnlund – VD, Elin Olsson – Ekonomi/ Sociala medier samt Erik Wogén – Produkt och inköp. Läs mer på deras hemsida Pico UF.




Tipsa en vän om Areffs nyhetsbrev!

##firstname##, tipsa en vän om vårt nyhetsbrev!


Areff på LinkedIn

Google +
Google +

Följ Areff och ID06 på Twitter


Areff styrker upp teamet

Victor Heimdahl

Produktion

Vem är Victor?
Jag är en utåtriktad person, full med glädje och energi som älskar nytänkande och utveckling. Jag har i grunden en teknisk utbildning.

Vilka är dina arbetsuppgifter?
Jag jobbar inom produktion och har väldigt varierande arbetsuppgifter. Jag jobbar med tillverkning, personalisering och programmering samt packning av kundorder. Många olika moment vilket är både givande och väldigt rolig.

Emelie Gustafsson

Ekonomi

Vad har du för förväntningar på Areff?
-Att få en utmaning och en möjlighet att själv växa inom ramen för ett växande företag.

Vilka är dina arbetsuppgifter?
-I huvudsak ska jag jobba med ekonomi, såsom löpande bokföring, löner och med ekonomiska rapporter. Jag kommer även att hjälpa till med ordermottagning och kundsupport via telefon.

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev.
Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.