Ser nyhetsbrevet konstigt ut?
Klicka här för att se det i webbläsaren.


NYHETSBREV nr 2/2016

Välkommen Hing Organics

Lisa Hellmér och Sofia Grödahl tillverkar ekologiska doftljus och hudvårdsprodukter. Med ett starkt och unikt varumärke siktar de mot nya spännande mål och nu flyttas delar av produktionen till Furunäset. 


Musikfest med Bo Kaspers Orkester på Borggården i sommar

För ett antal år sedan gästades Borggården på Furunäset av   artister som Rhapsody in Rock, Blood Sweat & Tears, Wilson Pickett och Euskefeurat. Till mångas stora glädje kommer ljuv musik åter att ljuda mellan väggarna, när innergården återinvigs som musikarena i sommar.

Torsdagen den 30 juni kommer Bo Kaspers Orkester till Borggården för en exklusiv spening. Bandet har delvis rötter i Piteå och är ett av Nordens mest uppskattade liveband. 

– Det känns fantastiskt kul att göra en omstart på Borggården med ett band som Bo Kaspers. Det är en helt unik spelplats och vi hoppas att detta ska bli startskottet för många liknande evenemang här i framtiden, säger Fredrik Johansson, projektledare hos Riklund AB som arrangerar konserten i samarbete med Ljud- och ljusverket.

Bijetter finns att köpa på Studo Acusticum, Turisbyrån eller här.


Möt vår nye verkställande direktör

Till sommaren blir han vår nye vd. Vi har fått en pratstund med Lars Nilsson som berättar vem han är och hur han ser på det nya uppdraget.


Dags för VÅRSTÄDNING!

Sköna maj är här och det är dags att sopa och göra fint på parkeringar och andra ytor runt våra fastigheter. För att underlätta arbetet ber vi våra hyresgäster att omgående flytta långtidsparkerade fordon och andra föremål som kan tänkas stå i vägen. Tack på förhand!


Norrbottensmusiken nystartar i nya huset

Det är en efterlängtad byggnad som äntligen står klar vid Acusticum på universitetsområdet.

Norrbottensmusikens nya hus i Piteå är både en estetiskt tilltalande och en funktionell byggnad som kommer att samla och göra en hittills ganska anonym verksamhet mer synlig. 

Läs mer i vår artikel.

LOKALnyheter

Kontor ca 50 m² på Prästgårdsgatan i Kv. Siken. Delat kök. Hyresledigt från juni. 

För mer information, eller om du inte hittar det du söker, kontakta 
Johannes Lidström 
tel. 0911-933 91.

Fler lediga lokaler hittar du här.  


FELANMÄLAN dygnet runt

När du upptäcker att något inte fungerar är vi tacksamma om du meddelar oss så snart som möjligt.

Felanmälan är öppen dygnet runt och kan göras via vår webb eller
telefon: 0911-933 66. 


PROFILEN

LENA AHLQVIST-VAATTOVAARA

Funktion:
Jag är VD-assistent i PNF-koncernen, men har totalt tre uppdragsgivare: Piteå Näringsfastigheter AB, Piteå Kommunföretag AB och Norrbotniabanan AB.

Tid hos PNF: Drygt 6 år

Vilka är dina arbets-uppgifter? 
Hos PNF stöttar jag och avlastar VD, som ofta har ett späckat schema, med administrativa uppgifter. Jag upprättar och handlägger styrelsehandlingar i koncernens samtliga bolag, är företagets kontakt med Bolagsverket och kontaktperson inom IT- och telefonifrågor. Jag administrerar även koncernens avtalsmodul och så har jag flera  "övrigt förekommande" uppgifter.   

Vad är det bästa med ditt jobb?
Mitt jobb är är roligt, varierande och stimulerande.

VISSTE DU ATT... 
Lena tidigare har jobbat 17 år på Lövholmens sågverk – och hon saknar fortfarande doften.
Hon gillar att gå på tur i fjällen, åka båt i skärgården, träna och att pyssla i trädgården och hemmet. Dessutom kan Lena stoltsera med att ha spelat i ett tjejlag i Luleå Hockey under gymnasietiden. PNF är ett helägt kommunalt fastighetsbolag. Vår uppgift är att stödja näringslivet och sysselsättningen i Piteå kommun. Hos oss får du inte bara en lokal – du får också ett stöd utöver det vanliga. Vi vill hjälpa dig att växa – oavsett vad du söker har vi lokalen för dig. 

www.pnf.se

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är kund hos oss eller för att du har anmält dig till vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta prenumerationen, klicka här.