Nya datum i mars. Problem att läsa? Se det i webbläsaren.

Marknadens mest effektiva ledarutbildning?

Är du en ledare värd att följa

Vi kan erbjuda dig den (förmodligen) mest konkreta och effektiva upplevelse-
baserade utbildning du varit på, där du kan omsätta dina erfarenheter från utbildningen i direkt dagligt arbete. I det här programmet använder vi hästarna som coacher och lärare
och de ger dig omedelbar, oförfalskad feedback som möjliggör tydliga aha-upplevelser!

Som ledare behöver du vara tydlig och visa vägen, men du behöver också skapa möjligheter för dina medarbetare att vara medledare, ta egna initiativ och leda mot era mål. 


I denna utbildning kommer du att lära känna dina egna styrkor och utvecklingsområden på ett enkelt men ändå kraftfullt sätt. Vi arbetar tillsammans med hästarna i H.A.L.T ® - Horse Assisted Leadership Training.
Hästarna lever och reagerar på vad som händer i nuet, de lever inte i framtiden eller det förflutna, och de har inte en dold agenda, de är helt enkelt här och nu och ger dig feedback utifrån hur de upplever din kommunikation och ditt ledarskap.

Det är inte bara chefer och ledare som kan ha nytta av en workshop med      H.A.L.T ®, även grupper och individer som behöver få feedback och jobba med att vara tydlig i sin kommunikation kommer att ha stor nytta av att delta.

Vad kan du förvänta dig som ett resultat av denna workshop?

Du kommer att ges möjlighet till:

 • ökad självinsikt

 • större förståelse för hur ditt eget agerande påverkar och upplevs av din omgivning

 • medvetenhet om hur du uppfattas i ditt ledarskap

 • ökad trygghet och tillit till dig själv att verka utifrån ditt personliga ledarskap

Exempel på innehåll

 • Tydlig kommunikation, feedback

 • Tydligt ledarskap

 • Målsättning och resultat

 • Motivation och fokus

 • Situationsanpassat ledarskap

 • Självinsikt

 • Att leda på distans


Innehållet anpassas efter workshopens längd.

Tydlighet i ledarskap och kommunikation

Det går inte att inte kommunicera, vi kommunicerar hela tiden, allt vi tänker, känner, gör och säger sänder ut meddelande. Hästar är experter på kommunikation eftersom de är bytesdjur och deras överlevnad hängde på om de kunde läsa av omgivningen eller ej. Idag vet vi att mindre än 10 % av vår kommunikation är verbal så genom H.A.L.T® kan hästarna hjälpa oss att förstå vår ickeverbala kommunikation och våra omedvetna mönster.

Här är en länk till ett e-magasin som både beskriver och förklarar mycket av olika former av hästunderstödd utbildning och aktiviteter som sker runt om i världen för den som vill läsa mer. Du kan också gå in på EPS Human Invest hemsida för mer information om H.A.L.T - Horse Assisted Leadership Training

OBS! Ingen häst-, eller ridvana krävs – alla övningar görs från marken!

Tid och plats:

Fjärås den 10 mars kl 13.00 - 16.00

Fjärås den 15 mars kl 10.00 - 16.00

Fjärås den 17 mars kl 13.00 - 16.00

Pris, 995:- ex moms för halvdag inklusive fika. 1 995:- ex moms för heldag inklusive fika och matig macka. Anmälan är bindande men inte personlig.

För mer information och anmälan kontakta Eva P Svensson, 0706-898550, eva@epshumaninvest.se

VÄLKOMMEN!

P.S De första som anmäler sig erhåller en kopia av min nyutkomna e-bok "Från grupp till team"!


facebookyoutube

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.