Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

NYHETSBREV FEBRUARI/MARS

Hej alla underbara KA-medlemmar! Våren är på ingång och ger en energi efter en lång vinter. Nu har verksamhetsåret 2016 börjat och vi hoppas att alla är taggade på det kommande året! Kärleksakuten har många roliga grejer inplanerade bara under våren och det kommer att ske spännande förändringar under året som vi ser fram emot!


NYA NATIONELLA STYRELSEN 
Kärleksakuten har fått en ny nationell styrelse som efter en överlämningshelg i Lund verkligen blivit redo att ta över det nationella styrelsearbetet i Kärleksakuten. Nu ska ni få lära känna Kärleksakutens nationella styrelse lite bättre: 

Fr. vänster: Emma Jaede, Elin Nilsson, Moa Strandberg, Claes Harrysson. Huvud: Anna Elmståhl 

Ordförande: Anna Elmståhl

"En ständigt dansande själ som lättast hittas under småtimmarna på ett dansgolv någonstans i världen. Myser annars gärna över en kopp te eller bedriver min jordgubbsfetisch"

Vice Ordförande: Emma Jaede
"En fikaälskade källa av oändlig energi som i sann superhjälteanda vill rädda världen. Hittas bland annat på fotbollsplanen i egenskap av domare eller i en intressant diskussion om ungefär vad som helst som existerar"

Kassör: Moa Strandberg
"En sann glassälskare som har en crush på färgen rosa. När jag inte käkar glass eller färgar håret så åker jag på utryckningar och har koll på Kärleksakutens ekonomi"

PR-ansvarig: Elin Nilsson
"Sprallig lundensare i grunden som tog mitt pick och pack till Uppis för att plugga till fysioterapeut efter 1 år som lundastudent. Jag älskar att rida men just nu är mitt liv mer fokuserat på mitt kreativa skapande som hobbykonstnär. Sen älskar jag också choklad och har blivit en riktig vin-älskare på senare tid. Nu är det bara den mögliga osten jag ska lära mig gilla innan jag blir 100 % fit for fight. Mitt motto är att älska så mycket som möjligt i livet för då blir man glad av allt!"

Materialare: Claes Harrysson 
"Skojfrisk kaffeälskare och ständig tänkare som spenderar på tok för mycket tid med att kolla på tv-serier. När jag inte tittar på serier så klurar jag ut nya sätt att prokrastinera studierna på, vilket bland annat kan innefatta dans, spel eller en tre-timmars powernap"


NATIONELL HELG OCH ÅRSMÖTE I STOCKHOLM

Den 12-14 februari 2016 hölls Nationell Helg på Karolinska Institutet i Stockholm. Helgen bestod framförallt av Kärleksakutens årsmöte som hålls varje år i mitten av februari. Under två dagar diskuterades stadgar, verksamhetsrapporten för 2015 presenterades, verksamhetsåret för 2016 planerades och vår nya nationella styrelse valdes såklart också in! Utöver det bjöd helgen på föreläsningar, sittning, gött häng och massa godis! Vill du också åka med på NH nästa gång? Scrolla ner för att se vad som händer i Göteborg den 13-15 maj...

BäSTIs-PRIS!

Årets första bäSTIs-priser vann Oscar Fredhage från KA Stockholm och Moa Strandberg från KA Skåne! Två eldsjälar i KA som gjort en extra stor insats för organisationen. 

SITTNING MED IFMSA

Kvällen bjöd på sittning med IFMSA. Med barnkalas-tema, mat, efterrätt, roliga spex och dans in på småtimmarna, anordnade IFMSA Stockholm en oförglömlig kväll. Grattis IFMSA Skåne till bästa spex! 


NATIONELL HELG I GÖTEBORG

Den 13-15e maj 2016 kommer NH att hållas på Sahlgrenska Akademin i Göteborg. Kolla in eventet på facebook, skriv upp datumen i kalendern och tagga inför en riktig härlig helg i vackra Göteborg!

Klicka här för att komma till eventet på Facebook

PROFILKLÄDER

Är du sugen på att beställa en supersnygg hoodie, ursköna mjukisbyxor eller din egen KA-t-shirt? Ta kontakt med din lokala styrelse för beställning. I sortimentet finns även ballonger, kylskåpsmagneter, klistermärken och tygmärken. 


IFMSAs GENERAL ASSEMBLY MALTA

Den internationella konferensen GA 2016 har precis hållits på Malta, där bl.a. vår nya nationella ordförande Anna Elmståhl var med och deltog! Enligt Anna var GA Malta:

"Ett myller av människor, intryck, skratt och inspiration som ett resultat av att 1400 IFMSA-medlemmar delade projekt och idéer med varandra för att bidra till att göra världen till en bättre plats
"


UTBILDNINGSVECKAN 7-14 AUGUSTI 

Få chansen att åka på din livs roligaste vecka! Kärleksakuten erbjuder nationell utbildning i sexualupplysning under en vecka varje sommar och detta år kommer veckan hållas mellan 7-14 augusti på Hjälmargården utanför Vingåker. Alla Kärleksakutens medlemmar är välkomna att söka och anmälan kommer att öppnas inom kort! 


@KARLEKSAKUTEN

Visste du att vi har ett instagram-konto? Följ oss på instagram för ta del av allt roligt som händer i Kärleksakuten. Vi vill också uppmana alla medlemmar att hashtagga sin KA-bilder med #karleksakuten så att vi kan följa varandras verksamheter runt om i landet!


facebookinstagram

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.