Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Välkommen 2016

Dagarna blir längre och trollhasseln blommar vacker solgult. Fåglarna sjunger för oss och äntligen går vi mot ljusare tider. Det är nu våra trädgårdsdrömmar väcks till liv.

Vi ser fram emot en ny härlig säsong och det blir med pompa och ståt, då Hedentorps Plantskola firar jubileum och fyller hela 65 i år.

På torsdag 25 februari kl. 10 öppnar vi butiken och ser fram emot att att få träffa alla er kunder igen. Vårens härliga lökväxter, krispiga tulpaner och knoppiga kvistar står i butiken och lockar.

Varmt välkommen in & låt dig inspireras!

Liv & Lasse

Fröer

I år hittar du fröer från Impecta i butiken då de har ett stort urval av ekologiska fröer. Vi har även laddat upp med diverse tillbehör så att du ska lyckas med vårens odling.

Sättor

Från vecka 9 finns sättpotatis från Larsviken på plats och det finns många goda sorter att välja mellan, gamla som nya spännande sorter.


Nyhetsbrev


Vill du hålla dig uppdaterad, få information och erbjudande från Hedentorps Plantskola? Klicka här och skriv upp dig på våra nyhetsbrev.


HEDENTORPS PLANTSKOLA

Kullavägen 95 • Ängelholm • 0431-122 32

www.hedentorps.se

ÖPPETTIDER TRÄDGÅRD & BUTIK

torsdag & fredag 10-17

lördag 10-15

ÖPPETTIDER TRÄDGÅRDSKAFÉ

Mamsellen öppnar upp trädgårdskaféet lagom till påsk!


facebookinstagram

Vill du läsa mer om livet på Hedentorps Plantskola så klicka på länken till vänster.

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.